На Волині п'яниця зарізав паралізовану бабусю. ВІДЕО

На Волині п'яниця зарізав паралізовану бабусю. ВІДЕО
35-річний Олексій вбив паралізовану 80-річну жінку.

Він розповів, що без чарки - не може, - йдеться в сюжеті НТН.

Тому з сім'єю не склалося, з роботою - теж. Жив з того, що допомагав односельцям. Так було й того дня: посадивши людям картоплю, почимчикував додому. Проте дорогою небораку розібрало, і він замість оселі знайомих забрів до іншої хати. Чому в будинку стороння жінка, вирішив з'ясувати ще з порога.

"На підвіконні ножик лежав. Тільки без ручки, саме лезо. Я її вдарив. Тільки два рази стукнув", - розказав він.

Паралізована вісімдесятирічна жінка померла вже після першого удару, - кажуть експерти. Побачивши в хаті п'яного незнайомця, бабця здійняла лемент. Це її й занапастило. Стареньку доглядала донька. Та тієї злощасної години саме була на полі.



"Вони якраз у той день помагали пасти худобу. Приходить: двері відкриті, і в хаті, і в кімнаті. Глянула, а вона вже лежить. Видовище страшне. Скрізь все в крові. Страшно-страшно…", - повідала сусідка Тетяна.

А вбивця пенсіонерки мовчки курив на ганку. Він усвідомив, що накоїв, і навіть не намагався покинути місце злочину. Злочинця негайно оточили селяни й тримали до приїзду правоохоронців.

"За гарячими слідами було встановлено особу 1978-го року народження. На даний момент ведеться кримінальне провадження. За статтею 115 ч. 1 - вбивство. Відносно підозрюваного обрано запобіжний захід - взяття під варту.

Нині підозрюваний співпрацює зі слідством. Свідчить, але в усьому звинувачує не себе, а горілку. Знає, за позбавлення життя безневинної людини може сісти за грати на 15 років", - слідчий Старовижівського РВ міліції Іванна Борисенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.