Луцькрада звернулася в поліцію через перешкоджання демонтажу паркану біля Старого ринку

Луцькрада звернулася в поліцію через перешкоджання демонтажу паркану біля Старого ринку
Луцька міська рада звернулася до правоохоронних органів із заявою щодо перешкоджання департаменту муніципальної варти виконанню рішення про демонтаж незаконно встановлених металевих конструкцій на частині Центрального ринку.

Про це йдеться на сторінці міської ради.

Зазначають, що сьогодні планувалося розпочати демонтаж паркану навколо ринку, який розміщено без дозвільних документів. Напередодні надіслали офіційні листи у Головне управління Національної поліції у Волинській області та Луцький відділ поліції ГУНП у Волинській області щодо необхідності забезпечення безперешкодного проведення демонтажу вищезазначеної огорожі та недопущення нанесення травм працівникам департаменту муніципальної варти.

Однак, сьогодні працівники муніципальної варти так і не змогли розпочати демонтаж паркану, адже їм у цьому перешкоджають підприємці та невідомі особи.

Нагадаємо, 4 лютого пізно увечері розпочали примусовий демонтаж Старого ринку. За словами в.о. мера Луцька Григорія Пустовіта, демонтаж будуть продовжувати, адже в міській раді ще 30 січня повідомили, що 3 лютого почнеться примусовий демонтаж конструкцій, якщо власники не приберуть їх до того часу. Договір з ними розірвали, тому знаходитись на цьому місці вони не мають права, а всі контейнери вважаються такими, що встановлені незаконно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
барижні рейдари не дають спокійно працювати міським департментам.
Відповісти
Бариги у нас в міських департаментах.
Відповісти
Ось так малята. Знищили ринок на бумазі юридично, тепер знищити ринок фізично. Слава Уропітекам - Недокраду, поліщуку та сиротиненьці.
Відповісти
Базарників геть з істирочниої частини міста! Розвели звіринець смердота, цигани, бомжі якась скотобаза а не центр міста! ЗАбирайтесь на ГПЗ своїми спортівними штанами торгувати, тролейбуси туда ходять пенсія вся добереться, і ПАЗікі сільські туда же!
Відповісти
Тобто коли Вусенко з рішенням суду приходила в міську раду для поновлення міська рада вважала, що це незаконно і потрібно зачекати ще одного апеляційного рішення а потім судових виконавців.... а коли є якийсь папірець виконкому де навіть не зазначений забор а справи в судах то вже й чекати не потрібно???? то може Вусенко теж потрібно брати болгарку раз у нас працює не право а сила????
Відповісти
Дайте людям роботу тоді і зарплати топові!
Відповісти
Останні новини
Луцькрада звернулася в поліцію через перешкоджання демонтажу паркану біля Старого ринку
10 лютий, 2020, 12:58