У центрі Луцька за день ‒ дві ДТП. ФОТО

У центрі Луцька за день ‒ дві ДТП. ФОТО
У п'ятницю, 7 червня, в центрі Луцька сталося дві автопригоди.

Так, на вулиці Винниченка «Toyota» зіткнулася з «Renault». У результаті ДТП постраждала водій іномарки, яка їхала попереду, - пишуть Волинські новини.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася після 14:00. Зі слів учасника подій пішохода Юрія, він побачив, що незрячий чоловік літнього віку намагається перейти дорогу посеред вулиці у невстановленому місці: «Я побачив, що він пішов через дорогу, я його підхопив, і виставив руку, щоб зупинилася машина. Авто зупинилося, а друга машина, що їхала за нею врізалася у першу. Я перевів через дорогу сліпого і повернувся до місця ДТП».

Жінка-водій в чию машину врізалося авто, розповіла про пригоду: «Мужчина переводив сліпого, швидкість була у нас невелика, я загальмувала плавно і відчула удар. Я вдарилася головою об кермо».

Водій, який не встиг загальмувати теж висловив свою точку зору: «Авто попереду мене різко зупинилася і мені не було куди діватися».

Поруч із місцем, де сталася ДТП, проїжджав заступник начальника УДАІ УМВС України в області Олександр Фесик, який виступив у ролі регулювальника: «Чекаю зараз «швидку» і наряд ДАІ. Уже викликав».

На місце пригоди приїхала карета «екстреної допомоги», лікарі оглянули постраждалу, яка в результаті відмовилася від госпіталізації.



По обіді на вулиці Винниченка сталася друга ДТП. Автомобіль в’їхав у дерево, а водій машини зник з місця пригоди.

Автомобіль «ВАЗ» без номерів та водія знайшли працівники ДАІ, які саме їхали з місця пригоди, що трапилася неподалік на цій же вулиці Винниченка.

Схоже, автівка рухалася з кільця, що біля «Променя» в напрямку центру. Мабуть, кажуть ДАІшники, водій не впорався з керуванням і в’їхав у дерево, що біля піцерії, так що полетіли друзки.

На місці пригоди працівники ДАІ не виявили постраждалих. Особу водія правоохоронці зараз встановлюють.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Машини зіткнулися, а дерево де взялося? Навчіться висловлюватися по суті...
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька за день ‒ дві ДТП. ФОТО
08 червень, 2013, 08:52