Індивідуальне пошиття штор на замовлення: вигідно та зручно*

Індивідуальне пошиття штор на замовлення: вигідно та зручно*
Індивідуальний пошив штор під інтер’єр приміщення з урахуванням всіх побажань та зауважень за доступною ціною можна замовити на сайті https://jakkard.com.ua/. Всі роботи дизайнерів можна переглянути у каталозі, а спеціаліст приїде безкоштовно у призначений час в будинок щоб проаналізувати особливості дизайну приміщень та найвдаліше підібрати матеріал, відтінок, виміряти потрібну довжину штор.

Чи варто замовляти індивідуальний пошив

Все частіше люди обирають індивідуальний пошив штор на замовлення, адже купивши готовий виріб рідко можна ідеально підібрати розмір, відтінок та модель. Саме для того при пошитті штор на замовлення перед початком роботи дизайнер, який буде працювати над ними спочатку ознайомлюється з особливостями приміщення, вивчає всі побажання клієнтів та дає свої ідеї поради щодо моделі, гамми кольорів, які найкраще впишуться в загальний інтер’єр, варіантів кріплення та інших моментів.

Тільки після повного обговорення та погодження деталей замовлення спеціаліст починає роботу над пошиттям. В залежності від складності та величини, тривалість виконання замовлення може зайняти від 1 до 7 днів. В тих випадках, коли вибраної тканини немає на складі, тривалість очікування може збільшитись до 2 – 3 тижнів в залежності від того, наскільки швидко вона буде доставлена. Такі моменти також обговорюються з клієнтом.

Після того як штори будуть пошиті, в умовлений час прижають спеціалісти, установлюють карнизи та виконують навіс готових виробів. Це зручно та вигідно, переваги індивідуального дизайну та пошиву штор очевидні.

Що впливає на вартість роботи

Ціна може значно варіюватися та залежить від таких факторів:

• матеріал (вартість тканини, складність роботи з нею);
• фасон (тут може бути класичний, французький, японський, лофт, австрійський, модерн, римський та інші);
• висота та ширина;
• наявність/відсутність декоративних елементів (різноманітні обкантування, стрічки, банти, стрази);
• складність дизайну (вироби, в яких будуть змішані різні види фактури тканини будуть дорожчими);
• особливості кріплення до карнизу.

На основі цих критеріїв після оцінки побажань замовника дизайнер може підрахувати вартість пошиття штор та повідомити точну суму. В інтер’єр-салоні Жаккард одні з найдоступніших цін в Україні на виготовлення штор по індивідуально підібраному дизайну. Замовити виїзд спеціаліста в конкретно призначений час можна прямо на сайті або зв’язавшись з менеджерами компанії по телефону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: штори, дім
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.