Як вибрати надійний матрац на диван?*

Як вибрати надійний матрац на диван?*
Напевно, чи не в кожному домі сьогодні можна знайти диван, на якому просто обожнюють відпочивати всі члени сім’ї. Саме на дивані найзручніше переглядати фільми разом з рідними чи друзями, читати улюблені книги, чи відсипатися після тяжкого робочого дня. Однак, з часом, кожен диван втрачає свою функціональність і стає вже не таким комфортним, як раніше. І саме в таких випадках альтернативою стане покупка максимально зручного та практичного матраца на диван, значний асортимент яких можна знайти на https://fmebli.com.ua/matratsi-na-divan.

Якими перевагами володіє такий матрац?

1. Максимальний рівень комфорту. Матрац на диван, як і традиційний, володіє ортопедичними властивостями та здатний підтримувати хребет людини у правильному положенні. Разом з тим, такий матрац ідеально заповнює всі западини на дивані, вирівнюючи його поверхню.
2. Практичність. Матраци для диванів поділяють на футони та топери. Кожен з цих видів ідеально підходить для створення додаткового спального місця, для дитячих ігор та, навіть, занять спортом. До того ж, матраци легко складаються і розкладаються та займають мінімум місця у шафі.
3. Простота догляду. І топери, і футони мають спеціальні чохли, які можна зняти та попрати в разі виникнення забруднення. Після цього матрац знову виглядатиме як новий.

На що звернути увагу, обираючи топер чи футон?

• Рівень жорсткості. Кожен з матраців має свій рівень комфорту та жорсткості, що позначається цифрами від 1 до 5. Якщо вас цікавить матрац у якості повноцінного спального місця, то оптимальним варіантом стане купівля моделі з середнім рівнем жорсткості. Крім цього, на відміну від топерів, футони складаються з кількох шарів, жорсткість кожного з яких різна. Саме такий варіант використовується як повноцінне спальне місце у Японії.
• Наповнювач. Для виготовлення матраців на дивани сьогодні використовують як синтетичні, так і натуральні матеріали. Серед них найчастіше зустрічаються: термоволокно, пінополіуретан, Ergoflex, кокосова койра та латекс. Перед покупкою не забудьте поцікавитися, які саме наповнювачі додавалися виробником та чи являються вони екологічними, безпечними та гіпоалергенними.
• Наявність гарантії. Кожен матрац повинен продаватися разом з гарантійним талоном. У більшості випадків гарантія складає не менше 18 місяців.

Ну і не менш важливе значення має ціна. Якщо ви хочете зекономити на покупці матраца, то оптимальним варіантом стане співпраця з сучасним інтернет-магазином, який запропонує не лише придбати товар, а й скористатися знижками. Приклад такої компанії – магазин «Файні меблі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: диван, дім
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.