Якими якостями потрібно володіти ріелтору*

Якими якостями потрібно володіти ріелтору*
Багато людей зараз знаходиться у пошуку роботи, також є багато тих, хто незадоволений своєю професією, але все одно продовжує себе катувати ненависною справою. Так чому б не ризикнути та спробувати себе в чомусь новому? Наприклад, агентство нерухомості Аверс пропонує спробувати себе в якості ріелтора http://avers.in.ua/vakansiya-rieltora-v-avers.

Спочатку потрібно розібратися, хто такий ріелтор. Ріелтор – це спеціаліст, що займається певними операціями, пов’язаними з нерухомістю. Цю людину можна назвати посередньою ланкою між покупцем або орендарем та продавцем або орендодавцем, шикаючи їх один для одного.

Заробітна плата ріелтора

На ринку праці робота ріелтором вважається достатньо високооплачуваною. У більшості виникає питання, як таке можливо, якщо ріелтор не має певної стабільної ставки? Все просто: ріелтор отримує відсоток від укладеного договору. Якщо ж відбувається купівля нерухомості, то ріелтор може отримати від 2 до 5%, якщо ж підписується договір на оренду, то спеціаліст може отримати від 50 та навіть до 100% суми.

Коли ріелтор вже має певні знання та досвід, пошук необхідної нерухомості вже не викликає ніяких проблем та стає досить прибутковою справою.

Якості, які необхідні ріелтору

Комунікабельність.
Це основна якість, яка необхідна для хорошого ріелтора, адже в цій професії відбувається постійне спілкування з новими людьми. Це спілкування не завжди буде на тему роботи, тому, яку б тему не почав клієнт, потрібно її підтримати та проявити свій інтерес для того, щоб угода пройшла успішно. Якщо сподобався ріелтор, то це вже півшляху до купівлі або оренди нерухомості.
Ввічливість та вміння слухати.
Клієнти ріелтору часто розповідають про свої сімейні проблеми, проблеми зі здоров’ям, про те, що вони люблять та ненавидять. Не потрібно їх перебивати в такому разі та нав’язувати якісь свої погляди. Нехай людина виговориться, тоді вона відчує себе вільнішою й ріелтора підпустить до себе трішки ближче, що зіграє не останню роль під час остаточного вирішення брати нерухомість чи не брати.
Гнучкість.
Ця якість необхідна тому, що робота ріелтора не має певного графіку та нормованого робочого дня. Спеціаліст має підлаштовуватися під кожного, щоб кожному догодити й укласти вигідну угоду.
Цілеспрямованість.
Ріелторів у наш час досить багато, тобто для молодого спеціаліста буде багато випробувань, адже конкуренти можуть затоптати малодосвідчену людину. Потрібно знати, що та навіщо ти робиш, щоб залишитися та досягнути вершин у цій сфері.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ріелтор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.