Обіцяють врахувати пропозиції лучан під час реконструкції Театрального майдану

Обіцяють врахувати пропозиції лучан під час реконструкції Театрального майдану
У Луцьку відбувся круглий стіл на тему «Архітектурне обличчя центру Луцька: між збереженням і оновленням» на якому управлінні містобудування та архітектури Луцької міської ради передали побажання лучан щодо реконструкції Театрального майдану.

Захід відбувся 14 лютого. Його організував Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський, пише "Конкурент".

Побажання лучан начальнику управління Веніаміну Тузу озвучила депутатка Луцькради Алла Надточій.

Містяни просять, аби площа мала тіньові завіси, які захищали б від спеки і дощу, та була гарно освітленою у темну пору доби.



«У нас відбувається багато свят і подій на Театральній площі. Якщо це День Незалежності і День міста, то у цей період яскраво світить сонце і спекотно. У нас немає ні тіньових завіс. У проєктах ми теж їх не бачимо. За кордоном це легко зробити елементарними конструкціями. Також коли ідуть дощі, то можна зробити конструкцію, яка може закриватися і прийматися. Люди ж хочуть прийти і відчувати себе комфортно. Також площа не має достатньо освітлення. Взимку її підсвічує ялинка, а в інші пори року там темно. Хочеться, щоб площа була тим місцем, куди можна прийти і вона сяяла», – озвучила Алла Надточій.

Та попросила взяти ці пропозиції до уваги.

«Це пропозиції від наших лучан і це робиться для всіх нас, тому їх варто врахувати», – підсумувала депутатка Луцькради.

Начальник управління містобудування та архітектури, своєю чергою, подякував за конструктивні пропозиції та пообіцяв їх врахувати при підготовці завдання щодо реконструкції Театрального майдану.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фонтан - тільки не за бюджетні кошти !!!
Відповісти
За тих сьогоднішніх депутатів, що проголосували за фінансування будівництва фонтану за бюджетні кошти, - НЕ ГОЛОСУВАТИ на чергових місцевих виборах !
Відповісти
Зробіть краще на всю Театральну площу одну велику парковку і шалмани з шаурмою.
Відповісти
Склалося враження що місцевій владі немає куди гроші платників податків подіти.ЗБУДУЙТЕ Спортзали В 13 і 27 школах.Купіть квартири атовцям .Купіть квартири сиротам.
Відповісти
в місті багато майданів потребують принаймі уваги. Почніть з них, як все зробите тоді за Театральний... А так стає сумно, і люди ніби стараються зробити краще,а родзинки в тій реконструкції не спостерігається. ЦУМ ніби новий а та магії притягування як була в старого, побудованого майже по типовому проекту - відсутня. В середині відпадає бажання на довго затриматись, сходи зроблені не для того щоб по них спускатись-підніматись а з маркетинговою цілю - залишитись на умовному поверсі і ще щось придбати. Сонячний годиник в тіні. Відповідно нова реконструція Театрального майдана доповнить існуючу сірість і зільється в одне ціле сіре безладя. Практично ця "Нова Сірість" в голові реконструкторів і ні чим вона не виведеться - ні дустом ні дихлофосом. Зі стихією неможливо боротися її тільки можливо пережити.
Відповісти
Останні новини
Обіцяють врахувати пропозиції лучан під час реконструкції Театрального майдану
16 лютий, 2020, 12:19