Автомобільні пилососи: їх вибір та особливості*

Автомобільні пилососи: їх вибір та особливості*
Хто не любить чистоту у своєму автомобілі? Тим більше, хто не мріє про те, щоб можна було швидко й комфортно очистити автосалон від забруднень? Вихід є. І це автомобильный пылесос. Цей пилосос розроблений спеціально для використання в автомобілях. Тому він займає небагато простору, а ще він легкий і має меншу потужність у порівнянні із звичайними пилососами, які ми використовуємо вдома для прибирання.

Види автомобільних пилососів

Здавалося б, що автомобільні пилососи настільки прості у своїй будові, що немає сенсу їх розділяти за видами. Проте існує кілька їх видів:

1. Миючий пилосос. Його використовують для вологого прибирання автосалону.
2. Простий пилосос. Його використовують для традиційного вологого прибирання.

Якщо миючий пислолос зручно використовувати за дощової погоди, коли в салоні є мокрі і грязні сліди, то сухий пилосос очистить салон вашого автомобіля від пилу в будь-яку іншу погоду.

Окрім його, автобольні пилососи поділяють ще акумуляторні й ті, які заряджаютсья від прикурювача.

Особливість акумуляторних пилососів в тому, що вони швидко розряджуються. Заряду енергії вистачає всього на 30 хвилин. Проте цього достатньо для того, аби навести лад у своїй машині. Чим нижчим стає заряд енергії, тим активніше зменшується потужність такого пилососа.

Пилососи, які заряджаютсья від прикурювача, мають загалом більшу потужність і їхнього заряду енергії вистачає на більшу кількість часу.

Проце сьогодні є також оптимальний варіант: автомобільний пилосос, який становить поєднання цих двох видів. Він спочатку працює на основі заряду від акумулятора, а потім бере енергію від прикурювача.
Як вибрати якісний пилосос для свого автомобіля?

Щоб вибрати якісний автомобільний пилосос, потрібно звертати увагу на багато параметрів. Насамперед, це потужність. Чим вищий показник потужності має пилосос, тим краще він буде очищувати салон від забруднень різного характеру.

Також велику роль відіграє шланг. Він повинен бути гнучким, адже твердий шланг швидко зламається. Матеріал повинен бути міцним.
У пилососі, окрім цього, велику роль відіграє пилезбирач. Найкраще купувати пилосос зі сляним миючим контейнером. Його можна після використання помити. А також він зручний тим, що можна легко контролювати рівень його заповненості.

Велике значення мають і додаткові насадки, які допомагають зробити прибирання салону більш якісним.

Автомобільний пилосос - мрія кожного водія. Купуйте його в інтернет-магазині "130" - і ваш автомобіль буде сяяти від чистоти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Автомобільні пилососи: їх вибір та особливості*
17 січень, 2020, 00:04