У Луцьку вибирали маленьких принца і принцесу. ФОТО

У Луцьку вибирали маленьких принца і принцесу. ФОТО
У Луцьку 8 червня на конкурсі талантів та краси вибирали «Міні-принца» та «Міні-принцесу» серед дітей віком від 4 до 14 років.

Конкурс-фестиваль організував центр раннього розвитку дитини «Світлинка». Тому серед учасників – вихованці цього навчального закладу.

Показували власні таланти як хлопчики, так дівчата. Лейтмотивом конкурсу стали американські ретро-фільми. Тому конкурсанти виходили як герої вестернів у ковбойських костюмах, а конкурсантки – у вишуканих сукнях та головних уборах.

Окрім дефіле учасники демонстрували свої вміння. Серед талантів конкурсантів – майстерність танцювати, співати, показувати гімнастичні трюки, малювати та навіть шити костюми.

Головою журі був голова оргкомітету конкурсу «Міс Львів 2013» Володимир Місяйло. Серед інших суддів, зокрема, директор модельного агентства Марина Занюк, депутат міської ради Микола Яручик та танцюрист Артем Шошин.

Переможців серед близько 20 учасників визначали у різних вікових групах. Тому усім до одного дісталася або корона принцеси чи віце-принцеси, або нагрудний знак.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 57
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто переміг?
Відповісти
Так там ж всі перемогли бо кожному учаснику вручали грамоти
Відповісти
переміг коля яручик, головна дитина дійства, зрадник во свободи.
Відповісти
дитина зрадник свободи- це коментарій людини яка має недостатній інтелектуальний рівень.
Відповісти
Коля єдиний хто з тієї кагорти хоть щось робить!!! Замітьте, єдиний!!!
Відповісти
єдиний хтивий павіан))
а що робить? ну для прикладу, поставлено-зроблено-користь?
Відповісти
То Ви напевне з заздрості, я відверто кажу (
Відповісти
Це реальне калітсво дітей.
Відповісти
Калітство це ти, діти показали свої таланти, розвиваються.
Відповісти
Підтримую Володимира. Це не конкурс талантів, це каліцтво. Це показуха багатеньких пап і мам, ось всі дивіться яке в нас чадо. Цікаво, скільки це дійство для них коштувало?
Відповісти
це просто ви не живете життям своїх дітей, просто ви ліниві щоб зробити щось гарне для своїх дітей, щоб пошити шоу костюм, щоб використати свій вільний час для своїх дітей, сидіти на дивані і критикувати інших - для цього розуму багато не потрібно.
Відповісти
100% Це каліцтво! Потрібно заборонити це дикунство! Подивіться на розмальовані личка цих дівчаток! Таке "шоу" міг влаштувати лише той, хто має явні педофільські нахили!
Відповісти
тож робить коля яручик, відомий казанова гуртожитку педколеджу)))
він там не одну дівку помняв, так сказать провів голе сування)))))
Відповісти
Вас послухати - то будь-який дитячий ранок у дитсадку це каліцтво дітей. Діткам влаштували свято, і якби не вказали навчальний заклад ("Світлинка"), у відгуках не було б негативу.
Назва елітного закладу освіти на деяких бідолаг діє як червона шмата на бика.
Відповісти
дитячий ранок у садку ннічого спільного з конкурсом "краси" не має.
там всі діти одноково талановиті і гарні, а тут хтось найкращий, а хтось невдаха.
Відповісти
От невдахи і відписалися вище.
Сказано ж - усім до одного дісталася або корона принцеси чи віце-принцеси, або нагрудний знак.
А де ще діти можуть продемонструвати свої вміння - майстерність танцювати, співати, показувати гімнастичні трюки, малювати...? У дворі?
Відповісти
Не пожалкуєте, якщо візьмете інтервю в Куліш Ольги , яка у 2000 році зробила ще кораще дійство.
Відповісти
Та які там таланти, повдягали дівчат, як повій, то це таланти?
Відповісти
хороша повія - це тоже талант. не заважайте, мажорні хлопчики люблять бавитись із дівчатками, хай вчаться.
Відповісти
чому немає списку учасників - по прізвищах? тоді багато б стало зрозумілим! а ваші діти брали участь у конкурсі?
Відповісти
а що ви зробили, для того?????. Пошили костюм для своїх дітей???, Чи повели дітей на шоу???? Я впевнена що більше як телевізор ви нічого не бачили.
Відповісти
Переміг малий Яручик і Кривицька. Коментарі зайві.
Відповісти
А що жаба давить???? Роби дітей на тверезу голову - тоді не буде сором показуати їх.
Відповісти
такі конкурси вже не в моді. обрали наперед обраних)))
а по друге, як можна серед дітей обирати красивішу? інші тоді що, уроди? в них на цьому грунті може виникнути звичайний комплекс неповноцінності. батькі, не тупіть))
Відповісти
Я мама хлопчика, який відвідував Світлинку. Хочу сказати, що Світлинка завжди вирізнялась естетичним смаком та професійною підготовкою дітей. Я,наприклад, таке дитяче шоу бачу вперше в Луцьку, не бачила дійства Ольги Куліш, але дитячі музикли Світлинки - "Дюймовочка" та "Бременські музиканти" вже багато років транслюють на телебаченні.
Я вважаю, що шоу пройшло на достойному рівні, отримали насолоду як діти, так і глядачі.
Люди! Будьмо добрішими! І навчаймо цього перш за все наших дітей.
Відповісти
Доброта та доброчинність виховуються не на подібних заходах. Тут можна набратися дечого іншого. Не спотворюйте косметикою личка маленьких дівчаток та не калічте душ своїх ще безневинних дітей. Не прищеплюйте їм хибних цінностей... та про що вам говорити, коли вам це подобається?...
Відповісти
Хто переміг, це не є важливо, важливо те що діти одержали насолоду від шоу, кожна дівчинка мріє стати принцесою і кожна дівчинка мріє одягнути сукню принцеси, і як що ваші діти не були учасниами цього шоу, це означає що їм просто не пощастило з батьками, і не будьте критиками, згадайте своє дитинство, і якщо бог дав вам дітей, віддайте їм все те що не вистачало вам у вашому дитинстві.
Відповісти
"кожна дівчинка мріє одягнути сукню принцеси" - але ж не повії!!!
Відповісти
я бачу що костюми схожі на стиль РЕТРО, і нерозумію чому потрібно все поплюжити.
Відповісти
"кожна дівчинка мріє одягнути сукню принцеси" - але ж не повії!!!
но но, ви що не бачите, 90-повертаються, повія, утриманка - це мрії сучасних старшокласниць.
Відповісти
Можливо, дійство і справді варте похвали, але грим чи косметика на дитячих личках, ну ду-у-у-же вульгарно. Дитина має бути схожа на дитину і виглядати відповідно до свого віку. Діти на каблуках і з підведеними очима виглядають ..., ну негарно виглядають. І це мінус їхнім мамам.
Відповісти
Дуже схвально для мам діти яких прийняли участь у шоу, ваші діти завжди будуть самими кращими, бо ви для того щось робите, а критиканти-це просто заздрізні люди.
Відповісти
Шоу пройшло на високому рівні, усі учасники дуже талановиті діти. Оцінювали конкурсантів об'єктивно. І батькам і дітям шоу принесло не тільки масу позитивних емоцій, але і особистісний розвиток. Так, більшість дітей із багатих сімей, але це тільки через те - що багаті тому і багаті, бо вони пашуть! Це колосальна робота - п'ятирічних-десятирічних дітей (я навіть не хочу вживати це слово - бо ці діти дуже розвинені на свій вік особистості(а всім хто зараз напише щось щодо костюмів чи макіяжу - то це ШОУ, ніхто так в повсякденному житті не одягається) і ці діти в 18 років уже зможуть повноцінно допомагати батькам у бізнесі, який створює вам робочі місця.
ну от не можна цих тупих коментарів ніколи читати і тим більше відписувати. але не можу втриматись.
я як хореограф відповідала за декілька постановок, вкладала в дітей багато праці і емоцій - дуже задоволена і дітьми з якими працювала, і батьками, і конкурсом. Це був дуже дуже позитивний і крутий досвід. Усі такі заходи дають дуже багато вражень, однозначно усім рекомендую приймати участь у таких дійствах, і для дітей і для вас це мега позитивний досвід. Вкладайте у своїх дітей! Працю,емоції,гроші! Приймайте участь в таких заходах - однозначно усім рекомендую!!!Дуже дякую організаторам за можливість стати частинкою цього!!!!!!
Відповісти
ГЛЯДЯ НА ОЛЮ КУЛИШ - ЕЙ ТОЛЬКО КОНКУРСЫ НА УРОВНЕ ПРОВОДИТЬ.
ТАК ПРОВЕЛА, ЧТО НА ТОМ И ЗАГЛОХЛА, ВСЕ ЖЕЛАЮЩИЕ ОТПАЛИ...
Відповісти
Прикро, що розмову ведуть люди, які не були на конкурсі. Але що зробиш, у нас такий менталітет - все погано, всі погані! Я бабуся дівчинки, яка стала учасницею конкурсу. Получила масу позитиву від виступу своєї дитини і інших дітей. Вона не стала першою принцесою, але впевнена, що отримала багато задоволення від участі і запамятає це на усе життя. Повірте, мені не коштувало це багато грошей. Дівчинка два місяці займалась у Школі Моделей, ходила з великим бажанням на заняття, серед яких: мовленнєве спілкування, етикет, дизайн, хореографія, вокал, малювання, дефіле та інші. Суть конкурсу - не виставити дітей на показ, а показати талант дитини, це є основою і там було на що подивитись. Пишаюсь нашими дітками. Дякую меценатам, батькам, організаторам, які допомогли зробити це свято для дітей й для нас, дорослих!

З повагою пані Н.Б.
Відповісти
я рада , что мой ребенок родился именно в моей семье , а не в семье тех идиотов которые пишут этот маразм . мы тоже принимали участие в этом красивом шоу и очень довольны . хочу сказать что в этом конкурсе нет победителей - все дети стали принцессами и принцами - все ушли в коронах. дети действительно талантливые и их надо показывать . почему я должно стесняться своего ребенка , который что то может . очень благодарна организаторам конкурсу и всем тем кто помогал нам дойти до сцены - низкий вам поклон. вы несете добро , радость и положительные эмоции людям . а завистникам предлагаю сидеть дома на диванах и ковыряться дальше в носу, нажимая кнопки на клавиатуре.
Відповісти
"я рада , что мой ребенок родился именно в моей семье , а не в семье тех идиотов которые пишут этот маразм" - дальше можно было уже не продолжать. ПАЦТАЛОМ!!!
Відповісти
я рада, что мой ребенок родился именно в моей семье , а не в семье тех идиотов которые пишут этот маразм

я рад, что мой ребенок - не твой ребенок и не родился в твоей семье))))
она блондинка...не крашенная ))))
Відповісти
зараз ще шлюби одностатеві дозволять, і та ТП буде радіти, що її дитина народилась у її сімї, а не у елтона джона!
Відповісти
да ---- грустно тут с вами
Відповісти
Дітки і так красиві і в костюмчиках ведмедика чи просто милих дитячих платтячках і без косметики і з своїми дитячими милими косками вони були б значно кращі. Нехай діти як найдовше лишаються дітьми - це найкращий період життя.
Відповісти
Жаль, что культурные родители участников конкурса позволяют такие высказывания!Но ведь участники конкурса действительно состоятельные люди. Я не лежу на диване и не туплю в ТВ, работаю и шью своей дочке по ночам сама.Но участие в конкурсе - взнос за участие, наряд, прическа, макияж несоизмеримо доходам середнестатистического работающего чоловіка!!!!
Відповісти
вот вот - обсуждайте лучше друг друга , а не детей !!!
Відповісти
Ось сиджу і читаю весь цей бруд, що виливають на діток і їх батьків...я була гостею в залі, бачила цих чудових діток, їхню радість, їхні посмішки, їхнє старання показати все, що вони вміють, все чого їх навчили за їх коротеньке життя і мені дуже прикро, що все це дійство паплюжать і перемішують з г...
А як і якими словами оцінити багатоденну працю цих маленьких ангелочків, їх педагогів, вихователів, батьків??? Невже ця праця нічого не коштує крім цього всього бруду, який на їх виливають???Чому у всьому завжди вишукують негатив, а не радіють позитиву???
Відповісти
Будльте в душі як діти і радійте разом з ними і світ стане хоть трішки кращим.
Відповісти
А на рахунок "боевой раскраски" це ж тільки образ, який створювався для сцени, а в повсякденному житті - це звичайні діти, які не знають, що таке макіяж і ведуть себе як всі прості дітки...
Відповісти
Шкода цих НЕАДЕКВАТНИХ звірів які дозволяють собі називати діточок повіями, чи каліцтвом, особливо шкода їхніх дітей за те, що у них такі бездарні батьки які невзмозі зробити своїй дитині свято і навчити її хоть чомусь! Численні удари в область голови і прибиті цвяхами до підлоги іграшки дають про себе знати. Цим НЕАДЕКВАТАМ в дитинстві не вистачало уваги від батьків, рідних, друзів і цими дибільними коментарями вони хоть якось намагаються привернути її до себе! Як можна вилити стільки бруду на цих гарнесеньких прицесок і принців? Діточкам, Батькам і Організаторам цього дійства величезний РеСпЕкТ!!! :) все було просто супер!
Відповісти
Але ж ви дивна людина, навіть цікаво стало з Вами познайомитись.
Відповісти
А в чому ж ця дивність проявилася?
Відповісти
теж була в залі і вболівала за дітей і дуже вражена кількістю гриму та косметики на дитячих личках і оріентуюсь скільки коштуе батькам записати пісню під фонограму та взяти участь у дефіле Не
Відповісти
Далеко не кожна мама виділить 7 -10 тис гривен за те щоб іі дитина отак продефілировала І переможні м ісця ділили згідно внесеноі суми адже сертифікати виписали заздалегідь Пані Кривицька пропіарилась.......
Відповісти
І знову не правдиві чутки, і знову душить жаба. А записати пісню під фонограму коштує приблизно 500-600 грн, доречі всім раджу, зробити такий подарунок для своєї дитини. А про 7-10 тис грн, це Ви взагалі невідомо де літаєте!
Відповісти
+ костюми для діточок мами робили день і ніч власноручно, не кожна мама таке взмозі зробити "щоб її дитина отак продефілировала", правда?
Відповісти
Все було круто,
Відповісти
Я в шоці з прочитаного! Як можна написати такий бруд на тих милих, талановитих ангелочків! Батьки молодці роблять все можливе не жаліючи ні сил ні грошей, а тим хто пише "брєр" раджу не сидіти тут, а займатися своїми дітьми! Я була присутня в залі і вийшла задоволена і заряжена позитивом на цілий день!!!
Відповісти
Де можна дізнатися заздалегідь про такі дійства?
Відповісти
Це конкурсний відбір для зйомок дитячого порно? А захоплені відгуки від тих,хто підраховує майбутні бариші?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вибирали маленьких принца і принцесу. ФОТО
09 червень, 2013, 11:01