Кварцяний розповів про кадрові проблеми «Волині»

Кварцяний розповів про кадрові проблеми «Волині»
Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний на перший тренувальний збір літа 2013 року бере 24 гравці.

Через "нестандартну кадрову ситуацію" значна частина з них - гравці молодіжної команди, - розповів тренер клубній прес-службі.

"Минулої суботи ми провели медогляд та вирушаємо на перший літній збір до Євпаторії. Планується, що там працюватиме 24 гравці. Дехто приїде безпосередньо до Криму (Шандрук, Сімінін), але більша частина їде з Луцька, в тому числі чимало новачків першої команди, яких запросили із дубля та юніорської команди. Це я про Никитюка, Щедрого, Задерецького, Коблюка, Кримнюка, Петрука. Повертається із оренди в «Сталі» Роман Карасюк, відновився Богдан Карковський та повертається в стрій Леандро. На жаль, поки не можемо розраховувати на Віктора Хомченка, який чекає на операцію на коліні", - повідомив футбольний фахівець.

"Взагалі ж ситуація із кадрами у нас нестандартна, адже усе вирішується буквально на очах і змінюється також. Так, в клубі непроста ситуація. Є футболісти-патріоти в клубі, а є гравці, які були тут виключно на заробітках і вони за «Волинь» не переймаються. Футболіст, як би це дивно не звучало в нашому сучасному житті, має бути патріотом свого клубу", - додав Кварцяний.

Також він повідав, що не продовжили трудову угоду з клубом півзахисники Сильвіу Ізворану та Саша Стевич (на фото).

"Крім тих виконавців, які не виявили бажання грати у нас, контракти закінчилися в Сильвіу Ізворану та Саші Стевича. Дякую їм за віддані роки «Волині». Закінчилася й оренда Овонікоко – угоду не продовжуємо", - зауважив тренер.

Нагадаємо, раніше про намір покинути команду заявляли шестеро: воротар Максим Старцев, захисники Валентин Ілієв та Петр Занєв, півзахисники Рамон Лопес і Сергій Пилипчук, нападник Душан Савич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скатертью дорожка.....Ерік все зделает!!!
Відповісти
Головне щоб Ерік не перейшов в іншу команду.
Відповісти
Останні новини
Кварцяний розповів про кадрові проблеми «Волині»
09 червень, 2013, 13:18