Автомобіль б/у: як не помилитись у виборі*

Автомобіль б/у: як не помилитись у виборі*
Вибір автомобіля вимагає відповідального підходу і аналізу всіх «за» і «проти», в першу чергу це відноситься до транспорту, який уже був у використанні. Нажаль вартість нового авто з салону не дозволяє придбати його кожному, хто бажає. Вторинний ринок – також не поганий варіант, особливо якщо купляти на перевірених сервісах, таких як americanavto.com.

На що звернути увагу

Вибираючи автомобіль б/у в першу чергу необхідно звернути увагу на:

• зовнішній вигляд – відсутність тріщин на склі, помітних неозброєним оком сколів, подряпин, вм’ятин, корозії, різниці відтінку фарби на корпусі;
• технічний стан – з цим критерієм самостійно впоратись важко, особливо при покупці свого першого авто, краще попросити допомоги у знайомого майстра або звернутись до професіоналів на СТО на перевірку ще до оформлення договору про купівлю;
• ідентичність вказаного року випуску в техпаспорті, на віконному склі, корпусі авто та пасках безпеки – важливий параметр, на який так часто не звертають увагу, всі цифри повинні співпадати, це говорить про те, що авто не було у аварії, вікна та паски безпеки не мінялись в зв’язку з пошкодженням.

Також слід звернути увагу на манеру спілкування продавця, це теж багато скаже про якість його товару. Якщо він намагається заховати певні моменти в технічному чи зовнішньому стані авто, то буде поводити себе неприродно і надто нав’язливо.

На жаль, на вторинному ринку представлена велика кількість авто, які уже були у ДТП, піддавались корозії або перебувають у розшуку в зв’язку з крадіжкою. З першого погляду важко розпізнати недобросовісного продавця, тому в такому випадку стопроцентної гарантії на успішну покупку неможливо отримати.

Як безпечно придбати автомобіль

Власними силами досить важко знайти достойний варіант автомобіля на вторинному ринку, який прослужить вам довгі роки. Найкращий вибір – звернутись за допомогою до професіоналів, які зможуть оглянути авто, оцінити рівень зношеності та наявні проблеми в технічному стані.
Сьогодні все популярнішою стає послуга доставки авто на замовлення з Америки чи країн Європи. В такому випадку ви маєте можливість вибрати модель, вік та бажану вартість транспортного засобу, фірма шукає найкращі варіанти і після узгодження деталей привозить його в Україну, оформляє всі документи, включно з легалізацією.

Скористатись послугою не тільки зручно але і вигідно. Не потрібно витрачати дорогоцінний час на авторинках, ходити по інстанціях для оформлення відповідних документів, авто привозять з доставкою, з першого дня його можна уже тестувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.