Чемпіоном Ліги КВН «Волинь» стала «Перша сільська збірна». ФОТО

Чемпіоном Ліги КВН «Волинь» стала «Перша сільська збірна». ФОТО
Переможцем п’ятого сезону Ліги КВН «Волинь» стала команда «Перша сільська збірна», яку представляє всього один гравець Тарас Стадницький.

Фінальна гра сезону відбулася 8 червня у луцькому Палаці учнівської молоді.

За чемпіонство змагалося п’ять команд: «Без понтов» (Чернівці), «Отдихаєм вмєстє» (Хмельницький), «Коліжанки» (Львів), «ЧистоГон» (Збірна Західної України) і «Перша сільська збірна» (Львів).

Змагалися команди у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Капітанський» і «Музичне домашнє завдання».

Ще перед початком гри ведучий дійства, директор радіо «СіД FM» Андрій Зубенко привітав публіку з перемогою збірної України з футболу у матчі з Чорногорією, нагадавши, що третій гол у поєдинку забив волинянин Артем Федецький, на що люди відреагували гучними оваціями.

Також ведучий привітав постійного члена журі, радіоведучого Сергія Ткачука із народженням сина, через що цього разу його не було на грі.

Гумор команд цього разу оцінювали: ведуча радіо «СіД FM» Вікторія Жуковська, лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук, ведучий телеканалу «Нова Волинь» Михайло Кузьмич, гендиректор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха та депутат Волинської облради Олег Батюк, якого на грі називають просто «другом КВНу».

Також за фіналом пильно слідкували редактор Ліги КВН «Волинь» Руслан Місюк і директор Ліги, голова Волинської асоціації КВН Валерій Пельц.

Вже з першого конкурсу стало зрозуміло, хто претендує на перше місце. Впродовж усіх чотирьох конкурсів Тарас Стадницький із «Першої сільської збірної» отримував найвищі бали від журі. На рівні грали й інші команди.

Зрештою артистичний талант та якісний колоритний гумор галичанина Тараса Стадницького підкорив і публіку, і членів журі, відтак «Перша сільська збірна» стала чемпіоном п’ятого сезону Ліги КВН «Волинь».

Друге місце посіла команда «Отдихаєм вмєстє», третє розділили між собою «Коліжанки» і «ЧистоГон», а четверте – у «Без понтов».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КВН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто був на грі той такого сказати не зможе, а в того в кого не хватило коштів на квиток і все на що він спромігся це пернути в воду...

мені шкода цю людину(((
Відповісти
молодці!!! беззаперечні переможці.
Відповісти
А я не змогла прийти, про що дуже шкодую((((
Відповісти
Останні новини
Чемпіоном Ліги КВН «Волинь» стала «Перша сільська збірна». ФОТО
10 червень, 2013, 08:29