У Ковелі обвалився навіс над підʼїздом багатоповерхівки. ВІДЕО

У Ковелі обвалився навіс над підʼїздом багатоповерхівки. ВІДЕО
У будинку на вулиці Володимирській, 97 у Ковелі обвалився бетонний навіс над одним з підʼїздів багатоповерхівки.

Ніхто з мешканців не постраждав, ‒ повідомляє ТЦ «Ковель».

Бетонна плита на деякий час заблокувала вхід та вихід з будинку. Наслідки обвалу ліквідували рятувальники та працівники комунальних служб.

«Я вибігла з автобуса, як раптом почав падати сильний дощ і град. Тут бачу ‒ ще жіночка якась на вулиці. Вона каже: «Давай, може, хоч у підʼїзді сховаємося». І ми тільки переступили через поріг і зачинили за собою двері, як раптом чуємо «Бах!». Це щось неймовірне було. Це стрес... І слава Богу, що ми так спаслися...», ‒ розповідає свідок подій.

Інша мешканка стверджує, що все сталося миттєво.

«Я вийшла на вулицю, бо мені було дуже погано з серцем. Думаю, посиджу на свіжому повітрі. Сіла на лавочку, а тут почався дощ. І ще жіночка ця йшла, вона також присіла біля мене. А дощ робився все сильніший. І ми б сиділи ще й досі, але почав по нас бити град. І ми вирішили піти: тільки-но зайшли з нею в коридорчик, як почало щось тріщати. Ми підняли голови і подумали: що ж це на нас летить? Ми думали, що підʼїзд на нас падає. І тут такий гуркіт! Ми ледве відійшли від дверей і навіть не зрозуміли, що трапилося. Від того страху ми отримали такий стрес! Ми так кричали, що всі сусіди збіглися..!» ‒ каже вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП, Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А рік назад 10 червня завалився будинок на Рівненській, 109. нам уже вдруге "нагадують" про те, що будинки треба ремонтувати КАПІТАЛЬНО, а не косметично. І ПЕРЕБУДОВУВАТИ! Чи почекаємо поки завалиться не 8 квартир, а 48? І жертв для влади певно недостатньо (торік загинуло двоє моїх сусідів), двоє жінок було травмовано, а одна померла в готелі так і не потрапивши у власне помешкання. А навіс над першим під'їздом так швиденько для п. Башкаленка ліпили, що бетон розсипається сам по собі. Якість в СУ-536 "відмінна". Вже червень, а фасад не закінчений, цоколь сипеться, благоустрій на "2", асфальт стелили з ГРУБИМИ порушеннями будь яких технологій на перемішаний з грунтом щебінь. До зими може полежить, а на весну???? От Вам і контроль зі сторони держави і прокуратури... Де технічний нагляд дивився, а де ж просто совість будівельника за власну роботу? Не соромно, директори підрядники. А ДЕРЖАВНІ гроші вже списали.
Відповісти
Останні новини
У Ковелі обвалився навіс над підʼїздом багатоповерхівки. ВІДЕО
10 червень, 2013, 10:34