На Світязі незаконно «оселився» нардеп

На Світязі незаконно «оселився» нардеп
У Волинській облдержадміністрації хочуть виготовити державні акти на незаконно зайняту народним депутатом України Ігорем Васюником землю на березі Світязя.

Про це йшлося 10 червня під час оперативної наради у відомстві.

За словами голови ОДА Бориса Клімчука, треба виготовити акти на 16 гектарів землі, які були незаконно захоплені через «маньоври в період 2005-2007 років». Частину із них, каже губернатор, займає народний депутат Ігор Васюник.

Губернатор зазначив, що є два варіанти подальших дій після виготовлення акту: або встановити високу орендну плату, або викупити землю.

«Земельку впорядкуємо, впорядкуємо все інше. Земля державна, все. Пройшли всі суди. Бульдозери ми туди посилать не будемо поки що. Ясна річ, що ці будови знаходяться на незаконно захопленій землі. Якщо побудувалися, хай собі там живуть. Но дєнєжкі в казну», - зазначив губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
панєслась
Відповісти
думаю там не один депутат оселився. та й не тільки депутат)
Відповісти
О, то тепер всім вже мона? І я хочу!
Відповісти
то те хазяева мира волінского єтим летом три єкологических вагончика перед шацком поставлять и отобьют бабло на прихватизацию всіх озер і землі для садодов-любителей
Відповісти
Цікаво у чиій власності острів на Світязі?
Відповісти
От, як комусь, то відразу зносити, а як народному депутату, то хай оренду платить. Він рік поплатить, а через рішення суду не одна виконавча не приймає, оскільки минуть строки пред'являння.
Відповісти
* а через рік рішення суду не одна виконавча не приймає
Відповісти