Яке житло у Харкові вигідніше купувати? *

Яке житло у Харкові вигідніше купувати? *
Гостинкою називають невелику квартиру площею 11-25 кв.м. Кажучи точніше, це кімната з маленькою вітальнею, суміщеним санвузлом і зоною для кухні у вигляді студії, ніші. Вона має одне або кілька вікон, балкон чи лоджію. Від повноцінної квартири таке житло відрізняється саме відсутністю окремого приміщення під кухню. ЖК “Воробьевы горы” пропонує різноманітні та вигідні пропозиції по продажу гостинок та квартир у різних районах Харкова. Оцініть переваги від компанії з більш, ніж 10-річним досвідом!

Кому вигідна купівля гостинок та невеликих квартир?

Останнім часом малогабаритні квартири набирають все більшої популярності. Експерти пояснюють таку тенденцію збільшенням кількості молоді у містах. Адже це чудовий варіант для студентів та молодих сімей, яким повнометражні квартири виявляються недоступними через значну вартість. Чимало молодих людей, не маючи фінансової можливості придбати більш простору квартиру, купують гостинку, у майбутньому плануючи обзавестися більшим житлом. Відзначимо також, що молодь часто проводить вечори поза домом, у розважальних закладах або просто в компанії друзів. Звичайно, вдень вони працюють чи навчаються, а житло використовують фактично лише для ночівлі. Тому гостинка для них — оптимальний варіант. Гостинки також обирають для пенсіонерів. Адже мала площа - це економія на комунальних послугах. Ну а сучасні меблі-трансформери дозволяють використовувати простір раціональніше, зробивши кімнату більш комфортною.

Стосовно купівлі гостинки або невеликої квартири у Харкові як способу інвестування коштів, то це доволі вигідно, адже вартість малогабаритного житла навіть в умовах кризи не знижується. Ціни на гостинки та квартири у Харкові залежать від її розташування, загального стану і поверху, на якому воно знаходиться. Іноді гостинка з дизайнерським ремонтом та функціональними меблями, які виготовлялися під замовлення, може коштувати більше, ніж однокімнатна квартира.

Цікавим також є той факт, що останнім часом на ринку нерухомості можна помітити, що повнометражні квартири важче продати чи здати в оренду. Тому часто власники переобладнають 3-4-кімнатні квартири, перетворюючи в кілька гостинок. Здати їх в оренду або продати окремо стає легше і навіть вигідніше.

Дану потребу ринку оцінили та взяли до уваги і забудовники. Якщо раніше вони більше ставили акцент на елітному житлі, то сьогодні проектують новобудови більше під малометражні квартири. Адже покупка бюджетного житла сьогодні в майбутньому може стати інвестицією, яка через кілька років окупить частину повнометражної квартири.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.