Масаж, свічки та Durex Elite: чим ще доповнити романтичний вечір*

Масаж, свічки та Durex Elite: чим ще доповнити романтичний вечір*
Якщо ви вважаєте, що романтичний вечір влаштовують лише пари, які тільки-но познайомились, то помиляєтесь. Вечори подружніх пар бувають не менш відвертими. З яких пазлів складається вдалий романтичний вечір для двох? Секретами діляться експерти durex.ua.

Масаж та свічки

Масаж допомагає збільшити чуттєвість та розслабитися. Однак потрібно поставитися до цього серйозно. Дитячий варіант «колії-шпали» не підійде, як і п’ятихвилинне масування шиї. Таких рухів недостатньо, аби партнерка (чи то партнер) відчули збудження.
Для справжнього еротичного масажу знадобляться олія, ароматичні палички, музика для релаксу. Важливо зосередитись на відчуттях, котрі ви даруєте одне одному. Приємні розслаблюючі дотики – відмінна прелюдія до сексу.

До речі, важливу роль відіграє освітлення. Не варто вмикати потужні стельові люстри та яскраві точкові світильники. Увімкніть затемнені бра, нічник чи запаліть свічки, котрі розставите по периметру кімнати, навколо ліжка. Мерехтливе м’яке світло налаштовує на сексуальний настрій.

Ультратонкі презервативи

Презервативи Durex Elite – одні з небагатьох кондомів, що розроблені спеціально для підсилення відчуттів. Це не просто ультратонкі засоби захисту та контрацепції. Вони просякнуті спеціальною змазкою для додаткового задоволення.

Використовуючи Durex Elite партнерка точно буде думати про власні відчуття та насолоду, а не перейматися про рівень захисту та дискомфорт. Пара отримує максимальну насолоду, займаючись безпечним сексом. Тому перед романтичним побаченням перевірте запаси презервативів, аби у найвідповідальніший момент не з’ясувалося, що то був останній.

Іграшки для дорослих

У більшості людей секс-іграшки чомусь асоціюються лише з ділдо. Але насправді є безліч різноманітних пристроїв, засобів, предметів одягу, щоб зробити сексуальну гру динамічнішою та приємнішою.

Напередодні романтичного вечора відвідайте зі своєю половинкою секс-шоп, якщо соромитесь – є багато інтернет-магазинів. Спершу можна спробувати іграшки для пар з дистанційним управлінням. Є сучасні «гаджети», котрими можна керувати з власного смартфона, наприклад we-vibe. Детальніше про секс-девайси для двох читайте на сайті durex.ua.

Звичайно, такі ігри мають бути за обопільним бажанням. Якщо ваш партнер соромиться, не тисніть. Але обов’язково поверніться до цієї теми згодом.

Відверті розмови

Багато пар уникають розмов про секс. Так от, романтичний вечір – чудова можливість відверто поговорити на приємні теми. По-перше, це зближує та викликає відчуття довіри. По-друге, розмови вчать відкрито заявляти про свої потреби, фантазії та відчуття. Мовчання – ворог хорошого сексу. Замовчування призводить до невдоволення та сварок. А вам цього не потрібно.

До того ж, кожна людина чуттєва по-своєму. Що сподобалось одній жінці, необов’язково сподобається іншій. Те саме стосується чоловіків. Можливо, ваш колишній партнер «кохав очима», йому була важлива мереживна білизна, а теперішній партнер полюбляє дотики у суцільній темряві. Обговоріть свою фантазію за келихом вина та дайте можливість партнерові її втілити.

Пам’ятайте, що головні складові романтичного вечора – це взаємні почуття та гарний настрій. Без цього ніякі поради та сексуальні «гаджети» не допоможуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: durex
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.