У Луцьку буде новий університет

У Луцьку буде новий університет
Громадські активісти запровадили в Луцьку проект "Вуличний університет".

"Такого у нас ще не було. Вперше у славному місті Луцьку для любителів неформальної освіти молодіжна організація "Іскра" організує вуличний університет", - повідомили у СГО "Молодіжна платформа".

"Вуличний університет – це неформальні лекції просто неба. Це новий формат української освіти та успішне засвоєння матеріалу. Студентами такого навчального закладу можуть стати усі бажаючі незалежно від віку, соціального статусу чи матеріального стану", - кажуть організатори.

Перші заняття відбудеться 14 червня у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Початок о 18:00.

Тема лекції - герої України. Читатимуть - писар Козацького Стрілецького Братства Олександр Сокур та історик, директор музею сільського господарства у Рокинях, засновник школи Козацького гарту Олександр Середюк.

Довідка

Контактна особа – 099 77 35 332

Організатори: Молодіжна Громадська Організація «Іскра» за підтримки СГО «Молодіжна Платформа».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А почистити парк слабо?
Відповісти
а почисть парк замість того щоб тут писати
Відповісти
"директор музею сільського господарства у Рокинях, засновник школи Козацького гарту Олександр Середюк" - а ще недавно називав себе ДОКТОРОМ філософії!
про докторську промовчав, немає просто, то що той брехун може розказати?
Відповісти
Університет для людей з вулиці, а усі коментатори з "Дніпрогесу" що на Київському майдані. У них там мабуть цілий штат "обсирателів" усього, що владі не довподоби, утримують за наші податки.
Відповісти
шановна СГО Молодіжна Платформа та "Іскра". Дуже не гарно Вам,як громадським організаціям красти ідеї дійсно достойних лідерів громадськості. Це ідея Тараса Прокопишина,Львів'янина, який давно запровадив цей проект у Львові, подавав на конкурс грантів, конкурс найкращих молодіжних проектів Львова. Ось доказ цього: http://www.ideax-nescafe.com.ua/semifinalists/yellow/vulichniy-universitet

Тому Ви хоча б посоромились від свого імені запускати цей проект. Моглиби виступити координаторами в Луцьку.
Ідеї повинні народжуватись, створюватись,а не "передиратись" підчисту!
Ганьба!
Відповісти
Тобто Тарас Прокопишин перший придумав вуличні університети? Ви впевнені в цьому?
Відповісти
я один з ініціаторів цього в Луцьку і я переписувався з керівниками даного проекту в інших містах із Тарасом теж ми йому про це казали)
Відповісти
Знаю цього Тараса. Він давно працює над цим проектом. Вже кілька років.
Відповісти
Платформа знову обосралась , жалюгідний Ткачук Захар так і нічого не зрозумів що він невдаха.
Відповісти
Анатолію, так впевнений, так як знайомий із Тарасом. В мому коментарі вище з посилання там можна знайти контакти Тараса, та переконатись у цьому в нього.
Відповісти
якщо ти добре погуглиш, то знайдеш, що вуличні лекції влаштовувались ще на початку 20 ст. а якщо ще серйозно цим займешся, то дійдеш до стародавнього єгипту.
так що не бійся щось нове для себе відкривати, наприклад, прийди на цю лекцію)
Відповісти
Колись у парку теж читались лекції товариства "Знання". Карта світу величезна стояла, лавочки... А ще вивішувалися газети за склом. Зараз не завадило би десь у місті для неімущих хоча б "Волинь" вивісити, хай би пенсіонери читали. До парку старенькі, нажаль, дійти не можуть...
Відповісти
Для "...." Захара Ткачука,адже він боїться від свого прізвища відписатись,та почерк його знаю. Я не написав, що проект вперше в світі за Тарасом. Офіційно в Україні Тарас ініціатор даного проекту. Дана Лекція мені не цікава з позиції особистої, так як її організовує Захар і банда, яка працює на нього.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку буде новий університет
11 червень, 2013, 08:11