«Волинь» програла чемпіону Молдови

«Волинь» програла чемпіону Молдови
«Волинь» в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України у Першій лізі зіграли спаринг проти тираспольського "Шерифа".

Тренерський штаб дав можливість зіграти усім молодим гравцям, які поїхали з командою на турецький збір, - пише пресслужба луцького клубу.

Також приємною новиною для волинян стало повернення після ушкодження одного із зимових новачків – Ярослава Конкольняка.

Долю першого тайму вирішив гол постійних учасників єврокубків під кінець першого тайму – його автором став Петер Уілсон. Після перерви він оформив «дубль», а під завісу зустрічі Вадим Пайрель встановив кінцевий рахунок гри – 3:0.

«Незважаючи на підсумковий результат, я залишився дуже задоволений грою нашої команди, особливо у першому таймі. Проти настільки досвідченого суперника наші молоді хлопці взагалі вперше, і те, як вони себе проявили, граючи без замін увесь матч після дуже великих навантажень, які вони отримують на зборах – багато чого вартує. Зважаючи на те, що це гравці 2000, 2001, 2002 років народження, за подальшого прогресу вони можуть мати чудове футбольне майбутнє», - прокоментував гру головний тренер «Волині» Андрій Тлумак.

У складі «Волині» на поле вийшли Харченко, Мартинюк, Ульянов, Болденков, Конкольняк, Рябов, Кизилатеш, Кобзар, Волошинович (гравець на перегляді, 46), Карпенко, Гарсієв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.