«Таємний код: Рубікон». ФОТОРЕПОРТАЖ

У Луцьку відбувся концерт культового гурту «Бумбокс» у рамках наймасштабнішого всеукраїнського туру на підтримку альбому «Таємний код: Рубікон».

Увечері 28 лютого в залі драмтеатру – аншлаг. Декілька сотень шанувальників закохано слухали треки з нового та старих альбомів у живому виконанні оновленого гурту.

Вже більш ніж 15 років «Бумбокс» тішить слухачів потужними текстами і музикою, однак крайній альбом – «Таємний Код: Рубікон», що складається з 2 частин та 14 пісень, самі музиканти вважають одним із найуспішніших та тим, який відрізняється від інших. Перш за все, дещо змінився склад гурту, тож віддані слухачі відстежують свіжі мотиви у звичній тематиці текстів.

Під час прес-конференції у п’ятницю, що відбулася напередодні концерту Андрій Хливнюк зазначив, що від «нової крові» гурту – щасливий, усі професіонали своєї справи і гідні грати у «Бумбоксі».

Лірика текстів та мелодій вразила поціновувачів гурту і викликала шалений ажіотаж, тож на підтримку альбому «Таємний код: Рубікон». гурт організував найбільший за останні роки всеукраїнський тур. Луцьк став шостим містом на мапі концертних візитів музикантів з другою частиною релізу.

Чому «Рубікон»?

Андрій Хливнюк пояснив, що використав таку метафору із багатьох причин: зміна складу, зміна студії, саунд інженера, концертного інженера, зміни в особистих життях учасників команди.

«Живи або помри», «пан або пропав» було про те, що ти погоджуєшся з тим, що все йде не так, як ти хочеш, або зціпивши зуби працюєш далі, переходиш свій рубікон. Гурт – живий організм, який часом так само хворіє і помирає, як і людина. Щоранку ми прокидаємося з думками про те, чи будемо ми існувати сьогодні чи ні, чи перейдемо ми цей рубікон», – говорить соліст.

ФОТО

Під час концерту люди не могли всидіти на місці, танцювали і підспівували кожній пісні, зал вибухав шаленими оплесками та вигуками «Браво», а «Бумбокс» кайфував і насолоджувався разом із слухачами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

«Програвач «Бумбоксу» може грати все, що хоче. В нього вставити касету «Металіки», буде грати її, хочете «Bring me the horizont» послухати? Будь ласка! Вітні Хюстон так само... в цьому є певна ідея, ми не маємо якихось стандартів, граємо те, що цікаво. Намагаємося міксувати улюблені стилі, перебираючи ноти, створюємо щось нове, здебільшого, на мої нові вірші. Виходить те, що виходить», – говорить Хливнюк.

Згадали музиканти відому пісню культового гурту "Скрябін" Андрія Кузюменка "Спи собі сама". Під час її виконання у залі панувала затишна, романтична та дуже чуттєва атмосфера.

На завершення концерту Андрій Хливнюк звернувся до прихильників, щоб вони ходили на концерти "живих" музикантів, на вистави "живих" акторів у театрах, бо тільки так можна відчути справжню душу виконавця та її творчість.

До слова, концерт тривав 2 години. "На біс" музиканти виконали дві відомі пісні - "Люди" та "Квіти", під час яких весь зал стоячи співав разом з гуртом. Опісля лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк щиро подякував усім слухачам за щирі емоції та неймовірний концерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.