На Волині штрафують підприємців за погані продукти для дітей

На Волині штрафують підприємців за погані продукти для дітей
У Волинській області оштрафували окремих підприємців за неналежний контроль якості харчових продуктів, які ті поставляють для навчальних закладів.

Про це повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді у Волинській облдержадміністрації 10 червня.

«В одному з харчоблоків Нововолинська виявлено кишкову паличку», - зазначив губернатор.

Також певні порушення були виявлені на підприємствах та в установах Володимир-Волинського, Ковельського, Іваничівського районів та міста Володимир-Волинського.

Частина порушників вже понесли покарання. «Є вже перші оштрафовані», - заявив голова облдержадміністрації.

Борис Клімчук зазначив, що лише підприємці у Луцьку, Нововолинську та Маневицькому районі документально підтвердили безпечність надання своїх продуктів. Натомість вказівка була дана всім суб’єктам такої діяльності в області.

Також неналежно виконують свої обов’язки державні органи: «Не надійшла своєчасна інформація моніторингу безпечності послуг Інспекції по захисту споживачів, ДП «Волиньстандартметрологія».

Губернатор дорікнув своїм підлеглим за таку недбалість: «Ребятушкі, матчасть ізучайтє і свої обов’язки».

«Я вам хочу сказати, що тема безпеки харчових продуктів в Україні поступово висувається на передній план», - зазначив губернатор. «Це одна з умов нашого руху до Європейського союзу, асоціація про вільну торгівлю (із ЄС – ред.), яка дещо перекроїть у цій царині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не називають цих підприємців у голос. Країна повинна знати своїх героїв. Це все провина санстанції, вони мають добре робити свою роботу, а не соплю жувати.
Відповісти
Санстанція вже не та санстанція що була колись. Після ліквдації їй повноваження врізали, обов"язки скоротили і бувайте здорові. Тепер дохтори можуть встановити лише причину отруєння, не Дай Бог. Ось теперка і почнеться. До харчування у школах та садках і так ставились недбало, а тепер вже і того, що раніш боялись перестануть жахатись. Отут і накриє. Ще не за горами спека, зара податися в кафе буде небезпечно, щоб не з"їсти якой позавчорашньої зарази. Санстанцію ой як не люблять, але і без неї паршиво буде...
Відповісти
За не якісні продукти харчування потрібно карати не штрафами а в’язницею, а тим більше коли йдеться про дітей.
Відповісти
Останні новини
На Волині штрафують підприємців за погані продукти для дітей
11 червень, 2013, 08:49