Як придбати квартиру в Польщі на вигідних умовах?*

Як придбати квартиру в Польщі на вигідних умовах?*
Польща – країна з величезним економічним потенціалом, унікальною культурою та неймовірними краєвидами. Саме сюди щорічно приїжджають тисячі українців, щоб відкрити власний бізнес, вступити до ВНЗ, відвідати масштабні заходи, отримати досвід проживання в іншій країні, і не тільки. У зв’язку з цим питання купівлі житла в Польщі стає дедалі актуальнішим для наших громадян. До того ж, сьогодні вигідно купить квартиру в Польше і здавати її в оренду, забезпечивши себе стабільним доходом. Головне – довірити професіоналам вирішення цього питання.

На що звернути увагу, обираючи ріелторську компанію для покупки житла в Польщі?

• Асортимент послуг. Купівля квартири, будинку за кордоном – клопіткий та тривалий процес. Тут важливо не лише підібрати помешкання, а й перевірити його на наявність всіх необхідних документів. Іноді може знадобитися допомога у вирішенні питань з приводу довіреності, розробка стратегії інвестування чи, наприклад, консультація з оплати комунальних та інших платежів. Саме тому, аби позбавити себе від зайвих клопотів, альтернативою стане співпраця компанією, яка надає весь комплекс послуг, починаючи з підбору житла, завершуючи оформленням оренди від імені клієнта. Де знайти саме таку? Для цього достатньо звернутися до компанії polhome.com.ua нерухомість від якої можна купити за демократичними цінами.
• Досвід роботи в цій сфері. Довіряючи вирішення всіх питань, пов’язаних пошуком квартири в Польщі, її купівлею, комплектуванням технікою та меблями, управлінням, досвідченій компанії, ви економите не лише свій час, а й кошти. А все завдяки налагодженій взаємодії з власниками нерухомості за кордоном та наявності власних юристів і перекладачів в Україні.
• Ціни. У зв’язку зі збільшенням попиту на житло в Польщі, з’явилося чимало «компаній», які пропонують свою допомогу у вирішенні питань з його придбанням, отримують аванс, а потім зникають. Для того, щоб уникнути подібного, варто заздалегідь обговорювати умови співпраці, цікавитися відсотком комісії агентства. Разом з тим, всі ці дії повинні закріплюватися відповідним договором, а не тільки словами.

Як зекономити на купівлі нерухомості в Польщі?

Насправді, асортимент квартир, будинків, котеджів, земельних ділянок в Польщі досить значний. Якщо ви звернетеся до професіоналів, то отримаєте цілий список нерухомості, вартість якої може бути кардинально різною. Зрозуміло, що тут все залежить від ваших побажань та можливостей. Ну додатково зекономити допоможе мінімальна комісія агентства (2-3%), персональна знижка, або ж кредит на вигідних умовах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: квартира
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.