Презентація проекту «hromadske.tv». ВІДЕО

Презентація проекту «hromadske.tv». ВІДЕО
У вівторок, 11 червня о 13:00 в інтернеті презентують новий канал «hromadske.tv». Його засновники - журналісти, які свого часу на знак протесту звільнилися з каналу TVi/

Концепцію нового каналу, принципи мовлення та наповнення ефірної сітки дізнатися можна тільки на самій презентації.

До кінця організатори тримали інтригу, анонсуючи тільки імена засновників: Зураб Аласанія, Сергій Андрушко, Юлія Банкова, Андрій Баштовий, Роман Вінтонів, Євген Глібовицький, Дмитро Гнап, Наталія Гуменюк, Богдан Кутєпов, Мустафа Найєм, Мар'яна Почтар, Андрій Сайчук, Роман Скрипін, Анастасія Станко, Данило Яневський.



Відео презентації:



Як повідмоляв раніше МедіаБізнес, Зі слів Мустафи Найєма під проект вже зареєстрована громадська організація. Однак, за його словами, інформація, що з'явилася в деяких ЗМІ щодо того, що на онлайн-тв вже виділені гранти, не відповідає дійсності.

"Поки ще просто їх нема на що виділяти", - сказав Найєм і підтвердив, що пропозиції про грошові внески вже надходили в тому числі і від приватних осіб. Але тільки після презентації можна буде говорити і про формат, і про джерела фінансів.

Керівництво у онлайн-ТБ передбачено колективне: експертна і програмна ради будуть розглядати всі питання. "Такий принцип обраний для того, щоб рішення були прозорими, зваженими і не залежали від волі однієї людини", - зазначив Найєм.

Нагадаємо, у квітні на знак протесту з незрозумілою політикою нового керівництва каналу ТВі звідти звільнився 31 журналіст. Мустафа Найєм очолював профспілку, куди і входили люди, що звільнилися.

Пізніше Найєм повідомив, що готує разом з колегами новий проект.

Проморолики:












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже є 13.00, а канал не працює
Відповісти
Лузери!
Відповісти
все працює, дивіться трансляцію в прямому ефірі
Відповісти
Останні новини
Презентація проекту «hromadske.tv». ВІДЕО
11 червень, 2013, 12:43