Губернатор Волині каже, що область готова до «найбільшого лиха Європи»

Губернатор Волині каже, що область готова до «найбільшого лиха Європи»
За словами голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, область готова до підтоплень, які можуть спровокувати повені в Центральній Європі.

Про це губернатор Волині заявив у прямому ефірі на телеканалі «Перший діловий», - пише Волинська правда.

Нагадаємо, в Європі повені в 10 країнах Європи вважають найбільшим лихом століття, а стихія вже наближається до України.

«Ми не збавляємо готовності по весні», – запевнив Клімчук.

Голова Волинської ОДА повідомив, що спілкувався щодо ймовірних проблем з президентом Віктором Януковичем. Той дав доручення уряду виділити кошти з держбюджету на зведення нових насосних станцій.

Також Клімчук нагадав, що в області працює двостороння меліорація та повідомив про підняття рівня води в пониззі Прип`яті.

Щодо можливих підтоплень через потік води з Європи, то губернатор запевнив: в області є достатньо ресурсів для уникнення негативних наслідків – від човнів до піску.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перестаньте дурниці писати. Візьміть карту і подивіться як може з Європи до нас вода потрапити. Лише Дунай в Одеській області. Так що човни і пісок не знадобиться. Інша справа поліські райони які потерпають від нашої власної води
Відповісти
Хоч один розумний .
Відповісти
насунуло на Волинь ще у 2010 і не як не може відступити
Відповісти
У діда маразм.Ну,не може вода з Європи притекти до Волині!Але ж "дохтуру" паацанських наук засвітитись десь треба,щось поліклінік і шкіл останнім часом не відкривають...засихає дід.
Відповісти
Наша планета Земля очищает себя, пытаясь смыть тех, кто на её поверхности ведет деятельность направленную на уничтожение уникальной экологии и микроклимата, о которой никто, бо большому счету, не заботится и не охраняет. И это только ласточки - предупреждение Земли. А ведь она Земля - живая. Будет еще и всемирный потоп или что похуже.Осталось уничтожить озоновый слой и всем каюк.
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині каже, що область готова до «найбільшого лиха Європи»
11 червень, 2013, 13:47