У Чернівцях медики розповіли про стан чоловіка, інфікованого коронавірусом

У Чернівцях медики розповіли про стан чоловіка, інфікованого коронавірусом
Чернівчанин, у якого діагностували коронавірусну інфекцію, вже почувається краще.

Про це повідомила завідувачка інфекційного відділення обласної клінічної лікарні Валентина Миндреску, йдеться 4 березня на сайті Чернівецької ОДА, - пише ТСН.

"На ранок чоловік мав температуру 36,7 градуса і незначний кашель. У нього нормальний апетит. Спостерігаємо позитивну динаміку", – повідомила Валентина Миндреску.

Нагадаємо, що в Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараженння на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Після повернення до України чоловік отримав пам’ятку про самоізоляцію, і разом з дружиною сумлінно дотримувались рекомендацій. І, як зазначено у пам’ятці, за перших симптомів ГРВІ звернувся до лікаря.

Його госпіталізували. Транспортувала його до медзакладу спеціальна медична бригада. Він перебував в ізоляції. Контактував чоловік лише з дружиною, яка також була ізольована вдома під наглядом лікарів.

Втім згодом жителі будинку, де мешкає родина першого хворого українця, пікетували під’їзд. Вимагали слідом за чоловіком, що підхопив в Італії вірус, ушпиталити і його дружину.

Згодом жінку ушпиталили - медичних показань для цього не було.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.