Як вибрати якісні кросівки для тенісу?*

Як вибрати якісні кросівки для тенісу?*
Уже протягом багатьох років, починаючи з XIV ст. і до сьогодні, теніс користується шаленою популярністю серед людей різного віку та статусу. Саме ця гра дозволяє не лише гарно провести час у приємній компанії, а й добре потренувати тіло та розвантажити психіку. До того ж, тепер і в нашій країні можна придбати все для тенісу, в тому числі і тенісні кросівки Київ, зробивши заняття ще більш комфортними та насиченими.

На що звернути увагу, обираючи кросівки для тенісу?

• Розмір. Важливо, щоб тенісне взуття ідеально підходило вам по розміру. Кросівки не повинні тиснути чи ковзатися на нозі. У протилежному випадку ви ризикуєте натерти мозолі, отримати травми. Крім цього, тісне взуття викликатиме дискомфорт та больові відчуття під час тренувань.
• Якість взуття. Обираючи бажану модель взуття, зверніть увагу на якість тканини, самого пошиття. Шви повинні бути рівними, без зайвих ниток. А щоб ноги могли «дихати» надавайте перевагу кросівкам з вентиляційними отворами чи з сітчастим верхом.
• Функціональність. Кросівки для тенісу повинні не лише захищати ногу від механічних пошкоджень, а й знижувати навантаження на коліна та хребет, розподіляючи вагу по всій площині за допомогою супінаторів. Додатковими перевагами такого взуття стануть устілки з ефектом запам’ятовування стопи та посилені бокові пластини для кращої бокової підтримки. Крім цього, існують моделі з антисептичним просоченням, що не дозволяє бактеріям розвиватися, попереджуючи появу неприємного запаху.
• Зовнішній вигляд. В цьому випадку все залежить від ваших вподобань. До того ж, популярні виробники пропонують придбати моделі кросівок для тенісу різних кольорів, форм, з додаванням аксесуарів та без них. Приміром, бренд «BABOLAT» уже на протязі багатьох років випускає тенісні кросівки для гравців різного віку та статусу. Кожна пара взуття – це унікальне поєднання високоякісних матеріалів та сучасних технологій.
• Ціна. Сьогодні можна знайти величезний асортимент кросівок для тенісу, включаючи брендові моделі та дешеві підробки. Зрозуміло, що перший варіант кросівок коштуватиме дорожче, однак, купуючи брендове взуття ви дбаєте не лише про свій імідж, а й про власне здоров’я та комфорт. До того ж, якісні кросівки прослужать вам не один сезон, порівняно з дешевими моделями.

Де придбати брендові тенісні кросівки?

Оптимальним варіантом стане співпраця офіційним магазином відомого бренду в нашій країні. Приклад такої компанії - babolat-shop.com.ua. Тут ви зможете придбати не лише товари для тенісу, а й іншу брендову продукцію для різних видів спорту. Ну а зекономити на покупках допоможуть акції та розпродажі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кросівки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.