Як доглядати за дитячою постільною білизною*

Як доглядати за дитячою постільною білизною*
Домашній текстиль, а саме рушники, постільна білизна, халати та піжами, - це речі, які допомагають створювати затишок та гармонію у домі. Величезний вибір домашнього текстилю, а також цінні поради щодо вибору та догляду за ним ви можете знайти за цим посиланням https://edem-textile.com.ua/ru/, а в цій статті ми говоримо про правильний догляд за дитячою постільною білизною.

Вибір дитячого комплекту білизни

Щоб сон у малюка був міцним та здоровим, йому перш за все повинно бути комфортно. Отже, вибір дитячого комплекту постільної білизни – справа відповідальна. Ось що необхідно забезпечити:

• Обирайте натуральну тканину. Найкраще підходить бавовна, бязь, байка, в крайньому разі ситець.
• Обирайте спокійні відтінки замість яскравих кольорів, щоб дитина краще та швидше засинала.
• Обирайте білизну правильного розміру, або замовляйте пошиття за індивідуальними розмірами, якщо це потрібно, щоб білизна не була надто великою чи малою для ліжечка.

Правильний догляд

Хороший та якісний догляд означає правильне зберігання та правильне прання. Дитяча білизна змінюється набагато частіше, ніж доросла, забруднюється швидше. Часте прання – це типова нормальна ситуація, а тому ще у момент покупки варто на це зважити та обрати якісну міцну тканину.

Прання

Прання має забезпечити наступні результати: якісне очищення білизни від плям, збереження форми та кольору білизни. Дитячі випорожнення відпираються досить складно, тому засіб для прання має бути достатньо «агресивним», щоб справитись з задачею. Разом з тим, для прання дитячої білизни не можна використовувати засоби з типовим хімічним складом, оскільки дитяча шкіра є дуже чутливою. Найкраще обрати засіб для прання дитячих речей. Спеціалізовані гелі та порошки не містять агресивних сполук, є антиалергенними.

При ополіскуванні варто використовувати засіб для пом’якшення тканин, також спеціалізовано дитячий. Додаткове полокання дитячої білизни повинне бути завжди, щоб ретельно виполіскувати з тканини залишки засобу для прання.

Зберігання

Зазвичай для дитини тримають літню та зимову постільну білизну. Найкраще зберігається білизна, запакована в вакуумні пластикові контейнери (пакети для зберігання). Тканина залишатиметься чистою до наступного сезону.

Якщо ви не використовуєте вакуумні пакети, забезпечте зберігання подалі від прямих сонячних променів, щоб тканина не вигорала та не пересушувалась. Якщо у домі є надмірна вологість, для тривалого зберігання, варто білизну все ж таки запакувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як доглядати за дитячою постільною білизною*
05 січень, 2020, 00:05