У школах та лікарнях Володимира-Волинського встановлюють антисептики для рук

У школах та лікарнях  Володимира-Волинського встановлюють антисептики для рук
У Володимирі-Волинському закупили засоби індивідуального захисту. Так, у школах, лікарнях, адміністративних будівлях міської ради встановлюють антисептики для рук та диспансери (дозатори).

Відповідні закупівлі провели в межах протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, - йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

На придбання дезинфікуючих стійок з резервного фонду міста виділили 274 тисячі гривень. Антисептики для рук встановлюють у місцях масового перебування людей.

“Як зазначалося, заклади охорони здоров’я готові приймати та лікувати пацієнтів із COVID-19. Проводиться також перевірка обладнання ізоляторів в школах та закладах дошкільної освіти міста, забезпечення залучених до надання допомоги осіб засобами індивідуального захисту, а лабораторій – витратними матеріалами. Інформуємо перевізників міста та суб’єктів господарювання, що проводять діяльність в місцях масового скупчення людей, про заходи з посилення режиму дезінфекції. У Володимирі-Волинському триває інформаційна кампанія щодо запобігання захворювання”, – зазначила керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ірина Ліщук.

Фото - видання Буг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.