Усім мамам Луцька: діти зі «Світлинки» зняли зворушливий відеокліп

Усім мамам Луцька: діти зі «Світлинки» зняли зворушливий відеокліп
Напередодні весняного свята таланти центру раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка» підготували для усіх мам Луцька два приємних сюрпризи-подарунки. Цими подарунками будуть кліпи, які символізують вияв найщирішої та найчистішої відданості та любові до матусь.

Герої відеоролика – діти, які відвідують вокальну студію у центрі раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка» у місті Луцьк.

Найменшим зі співаків – лише 3 роки. Та вони теж змогли долучитися до творчого процесу завдяки унікальній методиці викладача вокальної студії «Світлинка» Ольги Шабали.

Вокальна студія «Світлинка» працює 16 років. Її досягненням є перемоги у різних номінаціях на міжнародних та всеукраїнських співочих конкурсах, більше 60 дипломів та кубків щороку. Тут навчаються не тільки малюки, а й підлітки та дорослі. Створили 10 кліпів, 4 із яких присвячені матусям міста Луцька. Тепле художнє оформлення та режисуру кліпів створює викладач арт-студії «Свілинка» Олена Сенів.

Ознайомитись з діяльністю центру раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка» можна на сайті https://svitlynka.lutsk.ua та за номером телефону 050 438 52 58.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Усім мамам Луцька: діти зі «Світлинки» зняли зворушливий відеокліп
08 березень, 2020, 11:00