Кредит онлайн на карту цілодобово і без відмови в Україні*

Кредит онлайн на карту цілодобово і без відмови в Україні*
Дуже часто українці думають, що мікрофінансові організації готові видавати гроші будь-кому без відмови і зайвих запитань. Це не зовсім так. Кожна МФО теоретично може негативно відповісти на ваш запит. Існує декілька правил, котрих обов’язково треба дотримуватися під час оформлення будь-якого онлайн кредиту на карту.

Сучасні технології дозволяють отримати гроші на карту в будь-який час доби. Якщо раніше для цього потрібно було підлаштовуватися під графік роботи фінансової установи, то тепер кредит можна одержати навіть вночі. Більшість мікрофінансових організацій працюють в режимі онлайн, тому чекати на потрібну суму в чергах не доведеться.

Крім того, МФО не вимагають довгого списку документів і готові видавати онлайн кредити при наявності паспорта і ідентифікаційного коду. Навіть відскановані версії цих документів вимагає не кожна макрофінансова організація – в більшості випадків потрібно просто ввести дані в спеціальну форму.

Де взяти кредит на карту цілодобово і без відмови?


Одержати позику цілодобово можна за допомогою сервісів онлайн кредитування. Сьогодні в Україні таких налічується кілька десятків. На сайті компанії потрібно буде заповнити анкету, вказати особисті дані, адресу проживання, інформацію про зайнятість і т.д. Після короткої перевірки, позичальник отримає ствердну або негативну відповідь.

Онлайн-заявку потрібно подавати в ту МФО, умови якої найбільше підходять. Важливо звертати увагу на те, чи має макрофінансова організація спеціальну ліцензію. Тільки в такому випадку компанія діє згідно з законами України, а на позичальника не очікують зайві комісії і платежі, котрі не були прописані в договорі. Такі організації не передають персональну інформацію і фінансові дані третім особам, а позичальник повністю захищений від шахрайства. Знайти перевірену мікрофінансову компанію і підібрати оптимальну відсоткову ставку можна за допомогою сервісу https://karta1.com.ua.

Топ-5 кращих МФО за версією Karta1.com.ua

Після проведення порівняльної характеристики, портал Карта1 виокремив 5 претендентів на звання найнадійнішої МФО України. Під час перевірки бралися до уваги такі показники:

• присутність на офіційному сайті всієї необхідної інформації;
• можливість використовувати BankID;
• наявність служби підтримки;
• варіативність способів оплати кредиту;
• програма лояльності;
• можливість отримання договору кредитування на папері.

Як результат, в рейтинг увійшли такі компанії:

• Е-гроші;
• MyCredit;
• Moneyveo;
• CreditPlus;
• Loany.

Вимоги до позичальників

Основні вимоги до позичальників в МФО практично не відрізняються від банківських. Взяти кредит може людина, котрій виповнилося 21 рік (у деяких організаціях – від 18 років). Також існує і верхня межа віку – 60-81 рік.

Обов’язковою є наявність номера телефону, який обслуговується оператором зв’язку протягом 12 місяців і більше. В деяких МФО більше вимог не висувають, однак мікропозики там видають під дуже високий відсоток. Таким чином фінансові компанії оберігають себе від грошових втрат.

Більш вигідну позику можна отримати в тій мікрофінансовій компанії, де вимог до позичальників трохи більше. В такому випадку потрібно також вказати місце роботи, середньомісячний заробіток і стаж. Для МФО важливо, щоб позичальник мав постійне місце заробітку і міг повернути одержані кошти. Документи, які підтверджують розмір зарплати, не потрібні.

Як взяти кредит онлайн на карту цілодобово в Україні?

Існує декілька рекомендацій, які допоможуть підвищити можливість отримання онлайн кредиту на карту. Перш за все, потрібно вносити якомога більше даних про себе. Чим більше знатиме кредитор, тим більше довіри у нього буде до позичальника. Практично неможливо розраховувати на отримання грошей, не вказуючи всю інформацію.

І хоч деякі МФО інформують про те, що вони не розглядають кредитну історію позичальника, це не зовсім правда. Ці дані компанії отримують в першу чергу, однак вони не стають причиною не видавати кредит. Не варто в анкеті вказувати неправдиві дані. МФО має можливості перевірити будь-які з них. Це і є основною причиною отримання відмови.



Хто буде розглядати заявку?

Розглядати заявку може спеціальна скорінг-програма або співробітник кредитної компанії. В першому випадку позичальник отримає відповідь за кілька хвилин, в другому – максимум за півгодини.

Якщо анкета буде заповнена неправильно або неграмотно, система перевірки не відхилить запит, але й не підтвердить його. Заявка буде відправлена на опрацювання кредитному експерту. Через це позичальник втратить час і буде змушений пройти телефонну співбесіду для уточнення даних. Крім того, варто пам’ятати, що система «працює» в будь-який час доби, тоді як кредитні експерти – тільки в робочий час.

Деякі компанії використовують спеціальну програму для перевірки позичальника – сервіс УБКІ. Це дає можливість отримати відповідь на заявку через кілька хвилин, але не гарантує стовідсоткового отримання позики.

Правила оформлення онлайн заявки


Перед отриманням кредиту в МФО, потрібно заповнити спеціальну анкету. Її розмір залежить від вимог макрофінансової організації. Обов’язковими вважаються такі дані:

• персональна інформація;
• серія і номер паспорту, ідентифікаційний номер платника податків;
• адреса проживання;
• контактний телефон;
• інформація про роботу;
• дані про сімейний стан.

Деякі МФО вимагають також завантажити відскановані версії документів, фото з паспортом у руках і т.д.



Перспективи розвитку ринку онлайн кредитування в Україні
І хоч багато економістів вважали, що розвиток макрофінансового кредитування в Україні неможливий, в останні роки ситуація кардинально змінюється. «Кредит до зарплати» все більше замінює стандартні банківські послуги.

З кожним роком обсяг ринку мікрокредитування все більше зростає. Це дає можливість компаніям знижувати відсоткову ставку і робити вимоги до своїх клієнтів більш лояльними. Якщо раніше максимально можна було отримати до 5 тисяч гривень, то тепер ця сума значно збільшилася – надійним клієнтам МФО пропонують кредити до 20-30 тисяч. Це дозволяє не просто отримати гроші на поточні проблеми, але й потратити їх на щось більш значне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.