Брендовані поліетиленові пакети: збереження і реклама продукції *

Брендовані поліетиленові пакети: збереження і реклама продукції *
Пакети з поліетилену є одним з найзручніших варіантів упаковки для зберігання і транспортування продукції. Вони легкі, дешеві, компактні, можуть виготовлятися у різних формах та розмірах. Це дозволяє використовувати подібну упаковку практично для будь-якого товару. А пакети з логотипом компанії багаторазові водночас виконують ще й рекламну функцію. Вони дозволяють донести до споживача корисну інформацію, розповісти про бренд тощо.

Навіщо потрібні пакети з логотипом?

Можна виділити кілька ключових функцій брендованої упаковки:

• Споживач бачить назву та логотип компанії, краще запам’ятовує її. В майбутньому це призводить до росту популярності бренду.
• Розміщення корисної інформації дозволяє розповісти споживачеві про терміни придатності товарів, їхні характеристики, адреси магазинів, спосіб використання, застереження, спеціальні акції та пропозиції тощо. Фактично пакет перетворюється на повноцінну інструкцію та водночас візитівку.
• Відокремлення компанії від конкурентів. Індивідуально розроблена упаковка допомагає покупцям виділити товари конкретної компанії та не переплутати їх з аналогічними пропозиціями від інших виробників.

Також пакет виконує захисну функцію. Він дозволяє складувати, зберігати, транспортувати продукцію без її пошкодження.

Брендовані пакети від Полімер Синтез

На сайті https://www.polymer-syntez.com ви можете замовити виготовлення будь-яких партій поліетиленових пакетів для харчових продуктів, одягу, білизни та інших товарів. На упаковку можна нанести будь-яку інформацію. Завдяки багаторазовості такий пакет довше виконує свої функції. Це дозволяє вам за невеликі гроші отримати ефективну довготривалу рекламу.

Усі пакети Полімер Синтез виготовляються у відповідності зі стандартами якості, з безпечних та надійних матеріалів. Упаковка підлягає переробці для вторинного використання. Купуючи таку продукцію, ви водночас демонструєте інтерес до захисту оточуючого середовища та збереження ресурсів.

Пакет з логотипом – це ефективне маркетингове рішення. Завдяки доступності воно використовується навіть невеликими організаціями з обмеженим бюджетом.

На сайті Полімер Синтез ви отримаєте більше інформації про ціни, терміни виготовлення пакетів, доставку замовлень. Також тут присутня онлайн-форма для швидкого оформлення замовлення. Скористайтеся нею, аби залишити заявку просто зараз. Після цього з вами найближчим часом зв’яжеться менеджер для уточнення інформації по замовленню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Замовлення води в Києві*
12 січень, 2020, 09:51
Брендовані поліетиленові пакети: збереження і реклама продукції *
12 січень, 2020, 09:36