Новий Huawei Mate Xs: дивує та захоплює*

Новий Huawei Mate Xs: дивує та захоплює*
Компанія Huawei продовжила випуск революційної серії Mate і презентувала новий складний смартфон Huawei Mate Xs. Новинка отримала повний набір актуальних технологій, серед яких флагманський процесор Kirin 990 з підтримкою 5g зв'язку і тонкий корпус з механічним шарніром Falcon Wing. Гаджет пропонує користувачам не лише високу продуктивність і широкий функціонал, але й унікальну можливість перемикати режими смартфона і планшета.

Дисплей з майбутнього

Візуальний комфорт Huawei Mate Xs забезпечується завдяки 8-дюймовому екрану з тонкими рамками, що складається за рахунок гнучкої конструкції і нового механічного шарніра, який забезпечує розкривання конструкції на 180°. У складеному стані Huawei Mate Xs являє собою смартфон з двома екранами з діагоналями 6,6 і 6,38 дюйма. У розгорнутому вигляді смартфон перетворюється в 8-дюймовий планшет, який прекрасно підходить для широкого спектру сценаріїв використання.

Унікальний матеріал дисплея, який використовується в аерокосмічній галузі, забезпечує високу якість зображення, насичені кольори та яскравість, при цьому гарантуючи екрану міцність, гнучкість і довговічність.

Зв'язок на високому рівні

Тонкий форм-фактор, спеціально розроблений для Huawei Mate Xs, і компактна система 5g антени служать прикладом високих досягнень компанії Huawei у сфері телекомунікаційних технологій. Конструкція антени гарантує високу швидкість і стабільне підключення в 5g мережах.

Процесор також підтримує підключення до 2g, 3g, 4g, 5g і дві сім карти, котрі здатні працювати одночасно в режимі Dual SIM Dual Standby 5G + 4G, що дає користувачам можливість використовувати додаткові тарифні плани під час подорожей.

Ідеальні фото та відео

За обробку відео відповідає 16-ядерний графічний модуль Mali-G76 - найпотужніший із застосовуваних на мобільних пристроях Huawei.

Щодо камери, то Huawei Mate Xs отримав надчутливу Leica, що складається з чотирьох вертикально розташованих модулів. До складу камери входять основний модуль 40 МП з ширококутним об'єктивом, модуль 16 МП з надширококутним об'єктивом і модуль 8 МП з телеоб'єктивом, оснащений оптичним стабілізатором зображення, і 3D-модуль, що відповідає за вимірювання глибини сцени. Камера підтримує спільну роботу оптичного стабілізатора і програмного алгоритму стабілізації на основі штучного інтелекту, що дозволяє робити чіткі знімки з 30-кратним гібридним наближенням. Вона здатна створювати яскраві і деталізовані фотографії навіть в найскладніших умовах освітлення.

А ще Mate Xs стане одним з перших мобільних пристроїв Huawei, випущених у продаж з оновленим магазином додатків Huawei AppGallery. Платформа відкриває доступ до додатків, які повноцінно використовують всі програмні та апаратні можливості мобільних пристроїв Huawei: від технологій HiAI, до унікальних комунікаційних, системних функцій і функцій безпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.