Жінку, яка повернулася з Польщі, госпіталізували у Луцьк з підозрою на коронавірус

Жінку, яка повернулася з Польщі, госпіталізували у Луцьк з підозрою на коронавірус
В обласну інфекційну лікарню Луцька госпіталізували жінку з підозрою на коронавірус, яка нещодавно повернулася з Польщі.

Офіційною інформацією поділилася головний лікар Володимир-Волинського центру первинної медичної допомоги Катерина Чубок, - пише "Буг".

Зі слів лікарки, попередньо, володомирчанку госпіталізували до лікарні в Луцьку з підозрою на пневмонію. Наявність коронавірусної інфекції поки офіційно не підтверджена.

За словами медика, 13-го березня о 17:45 на прийом до чергового сімейного лікаря звернулася жінка, мешканка Володимира-Волинського 70-го року народження, у якої медики запідозрили пневмонію.

“Жінка прибула з-за кордону, а саме з Польщі. Ми запідозрили цю інфекцію, проте офіційного підтвердження наявності коронавірусу в цієї пацієнтки ми не маємо”, – сказала Чубок.

Щоб уберегти жінку від ризиків, її скерували екстреною медичною допомогою в Луцьку інфекційну лікарню, де вона зараз перебуває. Стан жінки стабільний, проводяться обстеження.

“Аналізи, які могли би спростувати або підтвердити даний діагноз будуть орієнтовно через днів 5-6. Приїдуть з Києва. Особи, які були в контакті з даною пацієнткою, моніторяться нашими сімейними лікарями. Поки що приводу для занепокоєння немає”, - заявила головний лікар Наталія Чубак.

Нагадаємо, у Володимирі вводять посилені протиепідемічні заходи щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом. Зокрема, закривають кінотеатр, дезинфікують ринки, під'їзди, автостанції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да що ж це за терміни аналізів такі на підозру коронавірусу 5-6 днів?! Ви знущаєтесь???
Відповісти
Чого вони біжать за кордону як щури з корабля при потопі?
Для чого вертатись в Україну і заражати Українців?
Вже якщо поїхали шукати кращої долі за кордон,так сидіть там Вас туди ніхто не виганяв?
А то як півень жарений клюне,то вже і Польщі тої засраної разом з ляхами яких козаки наші шаблями рубали,то "Мама",Україна моя ненька спаси захисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
До речі,у Володимирі е лікарні,куди ви місцевих будете госпіталізовувати?
Ауууу?
Я до вас посадовці,чи ви думаете схаватись десь на закритих базах?
Не вийде,наш народ знае все,і коли почнеться епідемія то всі будуть скрізь,і навіть на закритих базах,а якщо не пустять........,Ви поняли хід подій,що буде коли велика масса людей буде сильно зла на всіх чиновників!!!!!!!!
Відповісти
Добре, що не сказали прізвища і персональних даних пацієнтки.
Цивілізовані хохли (дивіться коментар вище від Х) вчинятимуть публічні екзекуції та погроми над хворими і просто будь-ким, на кого вкажуть на вулиці пальцем "заражений!!!"ю
Відповісти
Дикун і нероба.
Відповісти
Скільки можна пускати тих заробітчан!?
Відповісти
назад до польші відправити на кого працювала там і лікуватись можливо це гріх але це правда
Відповісти