Загроза коронавірусу: у Луцьку в магазини не пускатимуть велику кількість людей

Загроза коронавірусу: у Луцьку в магазини не пускатимуть велику кількість людей
У Луцьку у продуктових магазинах та маркетах робитимуть розмітку щодо безпечної відстані в касових зонах, а людей не пускатимуть у магазин великою кількістю.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

"Будемо вимагати від усіх продуктових магазинів та маркетів, які будуть працювати зробити розмітку щодо безпечної відстані в касових зонах та, в разі необхідності, на вулиці.

Також працюємо над тим, щоб обмежити максимально допустиму одночасну кількість людей в приміщенні магазину", - написав Поліщук.



Зауважимо, сьогодні, 16 березня, скликають позачергову сесію Луцькради через вживання негайних дій щодо поширення коронавірусу.

Йдеться, зокрема, про:

1. Виділення 5 мільйонів гривень для придбання апаратів штучної вентиляції легень, тестів, засобів захисту, засобів санації (до пошуку та замовлення вищевказаного приступили ще в п‘ятницю) та ін., а також надання повноважень виконкому оперативно розпоряджатися коштами резервного фонду в розмірі ще 5 млн грн на заходи з боротьби з коронавірусом.

2. Закриття на карантин закладів громадського харчування, ринків, закладів торгівлі, усіх спортзалів, торгово-розважальних центрів, крім продуктових магазинів, аптек та заправок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто визначав ці відстані,на підставі чого?Зараження на пряму залежить від носія і концентрації,як і при інших вірусних захворюваннях.Якщо ти хворий,то чому ідеш в магазин або інші людні місця?Якщо поки що носій і без симптомів,то все одно хтось від тебе заразиться,як не в магазині,то інде-це ж факт.
Відповісти
чи закриє міська влада Цнап, там купа людей, як людям отримати документи?
Відповісти
обмежити максимально допустиму одночасну кількість людей в приміщенні магазину - от це геніально; а ще можна вмикати голову і подумати про реалізацію і наслідки таких заходів;
потрібно збільшити кількість робочих кас в магазинах і вдасться уникнути великої кількості людей в приміщеннях магазинів
Відповісти
Останні новини
Загроза коронавірусу: у Луцьку в магазини не пускатимуть велику кількість людей
16 березень, 2020, 10:48