Де можна відремонтувати УЗД сканери та датчики для ветеринарії?*

Де можна відремонтувати УЗД сканери та датчики для ветеринарії?*
Надання якісної ветеринарної допомоги сьогодні практично неможливо уявити без використання УЗД сканерів та датчиків для ветеринарії. Саме завдяки цим пристроям вдається максимально точно та швидко провести діагностику вагітності сільськогосподарських та домашніх тварин, визначити тип захворювання та виявити порушення репродуктивної системи. Крім цього, УЗД сканери все активніше використовуються на тваринницьких підприємствах з метою точного визначення м’ясних якостей тварин. У зв’язку з цим і асортимент такого обладнання сьогодні просто величезний. Але чи варто постійно купувати нові УЗД сканери та датчики? Звісно, ні! Таке обладнання коштує досить дорого, через що доцільніше замовити ремонт УЗД сканерів і датчиків для ветеринарії.

Чим небезпечне використання несправного обладнання?

Ні для кого не секрет, що використання несправного діагностичного обладнання може не лише негативно позначитися на результатах дослідження, а й нашкодити самому фахівцю і тварині. Приміром, навіть дрібні механічні пошкодження УЗД сканерів можуть стати причиною ураження електрострумом. Аби подібного не сталося, доцільно постійно слідкувати за станом обладнання та вчасно виконувати ремонт. До того ж, спеціалісти компанії Biovet можуть швидко та якісно повернути функціональність обладнанню, що використовується у ветеринарії.

В чому переваги такого обслуговування?


• Значний асортимент послуг. В процесі ремонту спеціалісти компанії проводять комплексну діагностику приладу. Мова йде про перевірку фізичного рівня датчика, параметрів роботи сканера, калібрування елементів датчика, визначення справності програми апарату та проведення інструментального аналізу приладу. Лише після цього здійснюється усунення неполадок за допомогою фірмових запчастин. Можливо також замовити технічний супровід УЗД сканерів та датчиків для ветеринарії на тривалий час.
• Професійний підхід. Для того, щоб виправити недоліки діагностичного обладнання та усунути їх, мало лише фірмових деталей. З цією метою спеціалісти компанії Biovet постійно проходять навчання в компаніях-виробниках таких пристроїв, завдяки чому вдається гарантувати високу якість виконаних робіт.
• Доступна ціна. Зрозуміло, що ремонт УЗД сканерів і датчиків для ветеринарії коштуватиме значно дешевше, ніж купівля нових пристроїв. До того ж, ціни на таке обслуговування сьогодні досить доступні.

Ну а якщо ви не впевнені, чи доцільно ремонтувати існуюче діагностичне обладнання, чи варто купувати нові сканери та датчики, то професійні консультанти допоможуть знайти відповіді на ці питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де можна відремонтувати УЗД сканери та датчики для ветеринарії?*
17 січень, 2020, 11:29