Луцький «Кромберг енд Шуберт» піде на карантин з понеділка, 23 березня

Луцький «Кромберг енд Шуберт» піде на карантин з понеділка, 23 березня
У зв'язку з карантином завод «Кромберг енд Шуберт Лу» тимчасово припинить роботу з понедылка, 23 березня.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Запевняють, що з початку місяця на підприємстві вжиті всі необхідні норми, спрямовані на запобігання появі та поширенню гострих респіраторних захворювань.

«Проте для ефективнішої протидії епідемії потрібно вживати більш жорстких заходів. Відтак було прийнято рішення тимчасово припинити роботу заводу. Зробити це екстрено неможливо, тому задля підтримання життєдіяльності підприємства, мінімальний штат працівників виходитиме на роботу ще кілька днів.

Здоров’я та безпека наших працівників є основним пріоритетом компанії. Кромберг енд Шуберт Україна Лу і надалі уважно слідкуватиме за ситуацією та відновить свою роботу після стабілізації санітарно-епідеміологічного стану в країні. Бережіть себе та своїх рідних!» - повідомляє пресслужба.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"на підприємстві вжиті всі необхідні норми, спрямовані на запобігання появі та поширенню гострих респіраторних захворювань." - навіщо обманювати? Нічого не зроблено, нічого не дезінфікують, засобів немає, масок немає і людей тьма! Вже завтра мають бути закриті! Всі крупні заводи для кого вони виробляють продукцію закриті у ЄвропіЮ то чому в Україні відкриті?! З українців можна знущатись, 3-й сорт?!
Відповісти
"Позно Вася пить Боржоми" перше що приходить на розум,декілька баночок з антисептиком вони називають супер мірами,та там ті килимки гумові що на лініях роками не знімаються, ото що робочі щвабрами пилюку позбивають,хто їх коли мив,перерви потрібно було робити щогодини хоч п'ять хв.,й усім не за швабри хапати а йти руки дезинфікувати,норму зменшити щоб люди не лізли одне на одног,й хоч якось тримали мінімальну дистанцію,але ж ми для пана бидло,колись казав за миску супу будем працювати
Відповісти