«Немає потреби», - прем'єр-міністр про запровадження в Україні надзвичайного стану

 «Немає потреби», - прем'єр-міністр про запровадження в Україні надзвичайного стану
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль поки не бачить необхідності запроваджувати в Україні режим надзвичайного стану для протидії коронавірусу.

Про це він сказав у ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На цей момент немає потреби у запровадженні надзвичайного стану в Україні. Надзвичайний стан запроваджується тоді, коли дійсно є надзвичайні події. Сьогодні розвиток коронавірусу (в Україні - ред.) є доволі помірним на відміну від багатьох країн Європи", - наголосив керівник уряду.

За його словами, у тих областях України, де фіксується зараження коронавірусом, після підтвердження першого випадку запроваджується стан надзвичайної ситуації.

"І поки що цих заходів достатньо для того, щоб ефективно управляти в тих регіонах, де захворювання з'явилось, і ситуацію в країні в цілому. Щодо запровадження надзвичайного стану... цього тижня, так не виглядає, що є потреба вводити надзвичайний стан в Україні", - наголосив Шмигаль.

На сьогодні режим надзвичайної ситуації запроваджений у місті Києві, Київській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Житомирській, Донецькій, Тернопільській, Львівській та Черкаській областях.

Станом на ранок 23 березня в Україні лабораторно підтверджено 73 випадки захворювання на коронавірус, три з них летальні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто його буде питати.Коломойський скаже -надо,аваков відповість-есть...У них свої плани...
Відповісти
Дебіл клоун зеленський понавпускав всраних заразою зарибитчан без прискіпливої перевірки за їхні рахунки ще на кордонах! А впускати потрібно тільки після перевірки на кордонах строго 100% здорових зарибитчан-дезертирів з зобовязаннями сидіти по три тижні вдома, а всих зараженних відразуж повертати назад туди де захворіли і нехай там і лікуються за свої зарибичанські кошти, а не ввозять це вірусне гівно заражаючи невинних не шляючихся наймитами по чужих країнах нормальних здорових людей! Зеленському крадущому пенсії ЗЕ-падлу і за навмисне зараження всраними заразою зарибитчанами Українців необхідно оголошувати ІМПІЧМЕНТ і судити й садити на нари за зраду захисту від зарази населення України!
Відповісти
Є ще й нормальні заробітчани у Білорусі і РФ, які не голосували ні за кого, бо їм не дали можливість.
Відповісти
Останні новини
«Немає потреби», - прем'єр-міністр про запровадження в Україні надзвичайного стану
24 березень, 2020, 00:13