«Ваша Готівочка» – можливість оформити кредит онлайн*

«Ваша Готівочка»  – можливість оформити кредит онлайн*
Шукаєте вигідну пропозицію, де взяти кошти до зарплати? Тоді ознайомтеся з перевіреним кредитним сервісом, де можна оформити кредит онлайн за 15 хвилин. Якщо ви подасте заявку на позику через офіційний сайт саме цієї компанії, то миттєво отримаєте фінанси на свою банківську картку.

В яких випадках оформити кредит онлайн дійсно варто

За допомогою кредитного сервісу «Ваша Готівочка» реально взяти кредит всього за 15 хвилин. Можна зайти на офіційний сайт цієї компанії та оформити кредит з мобільного.

Як отримати кредит з мобільного через офіційний сайт «Ваша Готівочка»

На сайті МФО «Ваша Готівочка» можна подати заявку на кредит з мобільного, а потім миттєво отримати кошти на свою банківську картку. Компанія надасть фінанси безготівковим переказом та вже через кілька хвилин клієнт може розраховуватися своєю карткою або зняти готівку у найближчому банкоматі.

Сервіс «Ваша Готівочка» створив гнучкі та вигідні умови, а також просту процедуру оформлення позики, завдяки якій будь-який повнолітній громадянин України має можливість її отримати.

Кредит на картку від «Ваша Готівочка» — швидке та комфортне рішення

Для отримання позики зовсім не обов’язково особисто звертатися до відділення компанії. Зручно, що є можливість оформити заявку на кредит з мобільного через офіційний сайт МФО.

Компанія пропонує користувачам самостійно вибрати умови кредитування: суму від 200 до 9000 гривень та період від 1 до 16 днів. За бажанням, також можна буде здійснити пролонгацію та продовжити кредитний період ще на таку ж кількість днів.

Взяти кредит легко, якщо його дає офіційний сайт «Ваша Готівочка»

Щоб кожен українець мав змогу отримати кредит з комфортом через офіційний сайт, компанія «Ваша Готівочка» запропонувала простий алгоритм оформлення. Потрібно тільки:

- вибрати зручні умови в кредитному калькуляторі;
- верифікувати банківську картку;
- заповнити заявку.

Онлайн-заявка має містити паспортні дані позивача, код ІПН, контактну інформацію та реквізити банківської картки. Під час прийняття рішення не має значення навіть кредитне минуле позичальника або рівень його заробітку, адже компанія не перевіряє у клієнтів їх кредитні історії та довідки про доходи. Коли спеціальна система обробить надані особисті дані, тоді можна дізнатися рішення за заявкою.

Чи надійне отримання кредиту в «Ваша Готівочка»

Понад 7 років компанія «Ваша Готівочка» надає українцям миттєві кредити. За час свого існування у неї з’явилася величезна кількість вдячних та задоволених клієнтів, і вона заслужено стала абсолютним лідером у мікрофінансовому секторі.

«Ваша Готівочка» надає миттєву фінансову допомогу всім співвітчизникам, які мають проблеми грошового характеру. Будь-яка людина, яка звертається до цього кредитора, має можливість миттєво отримати кредит у зручній формі: готівкою або на банківську картку та владнати нагальні питання.

Гнучкий графік роботи цієї компанії дозволяє клієнтам звертатися за позиками у комфортний для них час.

- Відділення мережі МФО, а їх в Україні нараховується вже понад 200, працюють з ранку до самого вечора (ознайомитися з режимом роботи та адресами можна на сайті компанії).

- Онлайн-сервіс “Ваша Готівочка” працює цілодобово. Це дозволяє не квапитися з візитом до відділення компанії, а отримати кредит в режимі 24/7 з мобільного або з комп’ютера.

Щоб оформити заявку, знадобиться тільки паспорт та ІПН. Додаткові дані, як номер телефону родича, акаунт у соціальній мережі або довідка про доходи компанія надавати не просить. Позики готівкою видають на суму від 20 до 25 000 гривень. Також можна скористатися спеціальними програмами «Студентська» та «Підприємська» позика (детальніше про них Вам розкажуть менеджери компанії або у службі «гарячої лінії» 0 800 202 404).

Якщо бажаєте позичити гроші на карту, то можна отримати кредит з мобільного або з будь-якого іншого гаджета, адже подати експрес-заявку зручно вдома, на роботі чи на відпочинку. Для цього необхідно відкрити сайт «Ваша Готівочка», обрати бажані умови та вказати у формі паспортні дані, ІПН, а також реквізити пластикової картки.

Оформлення кредиту готівкою відбувається у відділенні компанії. Менеджери допомагають позичальникам правильно заповнити заявку та, після того, як вона буде розглянута та схвалена спеціальною системою, видають кошти на руки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как по мне так лучшие предложения есть в быстрозайме, оже давно у них оформляюсь
Відповісти