Владику Ніфонта «в скорому часі» переведуть з реанімації до палати

Владику Ніфонта «в скорому часі» переведуть з реанімації до палати
Стан керуючого Волинською єпархією УПЦ МП митрополита Волинського і Луцького Ніфонта (на фото) значно покращився.

Про це під зустрічі з Предстоятелем УПЦ МП Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Володимиром розповіли представники Волинської єпархії, - повідомили у прес-службі єпархії.

Блаженніший прийняв у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі (Феофанія) секретаря єпархії протоієрея Миколая Бондарука та голову інформаційно-просвітницького відділу єпархії протоієрея Валентина Марчука.

Священнослужителі розповіли Митрополиту про стан здоров’я митрополита Волинського і Луцького Ніфонта. Зокрема, зазначили, що фізичний стан архіпастиря значно покращився і владика в скорому часі буде уже переведений до палати.

Блаженніший запевнив, що вся повнота УПЦ молиться за здоров’я митрополита Ніфонта та побажав Волинському архіпастирю скорого одужання.

Також священики також розповіли про надзвичайний успіх презентацій факсимільних видань УПЦ в Італії (Мілан, Флоренція, Рим), котрі очолив секретар Предстоятеля владика Олександр. Священнослужителі розповіли і про те , що презентації відбудуться і в інших країнах Європи. А на осінь заплановано проведення наукової конференції та презентації факсимільних видань УПЦ у Римі для наукових та культурних кіл Італії і ЗМІ в часі Амвросїївських читань.

Блаженніший благословив і далі трудитися для слави Божої. Також Архіпастир подякував усім за щиру працю і виразив радість щодо успішних презентаційних поїздок.

Нагадаємо, митрополит Ніфонт 5 червня потрапив до реанімації. Його госпіталізували у важкому стані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну от. І хто тепер канонічніший ? МП молились цілий тиждень і жодного толку. А Михаїл з Жидичинськими монахами один раз і через два дні чудо... Полегшало Владиці...
Відповісти
А лікарі молодці, таке убожество вичухали...
Відповісти
еретики!
Відповісти
Які жовчні коментарі. Злобні, ненависні. Так можуть писати тільки невіруючі атеїсти, прапороносці, які в комусь шукають ворога. Владика Ніфонт робить для краю більше, ніж деякі політики чи навіть дипломати. Він пропагує Україну і в нашій державі і за кордоном
Відповісти
Останні новини
Владику Ніфонта «в скорому часі» переведуть з реанімації до палати
15 червень, 2013, 14:09