Масовий сеанс йоги у Луцьку. ФОТО

Масовий сеанс йоги у Луцьку. ФОТО
У Луцьку всім охочим давали майстер-клас із хатха-йоги.

Акція відбулася 16 червня біля центрального входу в парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Заняття проводила йог Христина Губська. За її словами, вона хотіла поділитися з людьми тими знаннями, які їй передали інші вчителі. Христина називає це світлом.

На акцію зібралися до 40 людей. Перед початком заняття учасники подумки подякували тим, хто знання з йоги передає іншим.

«Наша мета - зібрати велику кількість свідомих лучан, які зацікавлені в здоровому способі життя та саморозвитку, набути та поділитись енергією, радістю і любов'ю один з одним», - зазначила Губська на сторінці події в соціальній мережі.

Інструктор показувала вправи, які за нею повторювали учні під тиху спокійну музику. Заняття було безплатним. Вільні заняття для всіх хочуть продовжити і в майбутньому.

Довідка

Хатха-йога - система йоги, запроваджена мудрецем Йоґі Сватмарама в 15 столітті як попередня стадія фізичного очищення тіла перед стадіями вищої медитації. Здобула значну популярність як система вправ для покращення фізичного та психічного здоров'я. З Вікіпедії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
больше девушек...парни вероятно дуют пиво
Відповісти
крууууутооо!!!
Відповісти
І Таня Грішина - йога. Ура! Я люблю всіх йогів!
Відповісти
Грішина - красава!!!
Відповісти
а це яка?
Відповісти
А як можна знайти платні заняття від цієї пані? Зацікавило...видно людина майстер в цій справі..... Хочу записатися...порадьте контактні телефони або де проходять заняття.... ДЯКУЮ!!!!
Відповісти
Заняття проводяться в сімейній академії "Плай" (вул. Грушевського 30, 1-й пов.), але наразі пані разом з гуртком на літніх канікулах, заняття відновляться у вересні.
Відповісти
А почему только одна Танюша представляла ВП??? Как на великах, так почти все, а как на травку, то одну Гришину выпустили?
Відповісти
Останні новини
Масовий сеанс йоги у Луцьку. ФОТО
16 червень, 2013, 12:43