Грати у футбол на стадіоні не дали, бо там був ремонт, ‒ заступник губернатора. ДОКУМЕНТ

Грати у футбол на стадіоні не дали, бо там був ремонт, ‒ заступник губернатора. ДОКУМЕНТ
Стадіон «Колос» у Любешівському районі активно готують до проведення обласного фестивалю з фізичної культури та спорту.

Саме через це 19 травня там не дозволили грати у футбол, ‒ йдеться у відповіді Волинської ОДА за підписом заступника губернатора Олександра Курилюка на запит депутата облради Олександра Пирожика.

Тож, як зазначається у документі, календарним планом спортивно-масових заходів на 2013 рік передбачене проведення у червні обласного фестивалю з фізичної культури та спорту.

«У даний час на стадіоні «Колос» за рахунок кооперування бюджетних та позабюджетних коштів проводяться роботи з відновлення травʼяного газону футбольного поля, облаштування легкоатлетичних бігових доріжок із сучасним синтетичним покриттям тощо», ‒ йдеться у відповіді.

Оскільки 19 травня ці роботи не були завершені, то футболістам запропонували провести матч на стадіоні Любешівського технічного коледжу ЛНТУ. Але команда-суперник на таку пропозицію не пристала. Тому матч таки провели на «Колосі», ‒ пояснюють у документі.

«Фактів притягання до дисциплінарної відповідальності працівників стадіону та їх звільнення з роботи не встановлено. Спортивний обʼєкт використовується за призначенням», ‒ резюмують у відповіді.

Нагадаємо, 24 травня під час сесії облради повідомив у депутатському запиті до голови Волинської облдержадміністрації та прокурора області Андрія Параки депутат Олександр Пирожик повідомив, що аби спортсмени не зіпсували футбольне поле у Любешівському районі до приїзду обласного керівництва, на ньому заборонили грати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На бігові доріжки якщо я не помиляюсь кошти буде давати нардеп який пройшов по тому округу.
Відповісти
пирожик, де вікторов ховається:? признавайся-не переводь стрілки
Відповісти
Останні новини
Грати у футбол на стадіоні не дали, бо там був ремонт, ‒ заступник губернатора. ДОКУМЕНТ
16 червень, 2013, 15:29