У місті на Волині планують розчистити водойму

У місті на Волині планують розчистити водойму
У міському бюджеті Ковелі передбачили 199 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації на розчищення окремої ділянки русла річки Турія в районі стадіону «Локомотив».

Відповідне рішення прийняли депутати міської ради під час сесійного засідання, яке відбулось 26 березня, пише "Ковельpost".

Обранці громади внесли зміни до Програми охорони навколишнього природного середовища в місті Ковелі на 2019-2022 роки, доповнивши заходи новим пунктом.

Розчищення ділянки водойми пов'язане з реконструкцією стадіону «Локомотив», яка відбувається в рамках програми транскордонного співробітництва ЄС, і необхідне для підтримки сприятливого гідрологічного режиму річки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову мільйони підуть... Не зрозуміло одне. В добробуті є техніка якою можна чистити. Є люди які ходять на роботу і частина з них думають як то зашаритись щоб робочий день пролетів. Чому не можна щоб їх робочий день проходив не в гаражах добробуту а саме на чищенні річки? Практично додаткових коштів виділяти не потрібно адже техніка є і люди є які вже отримують зарплату. Максимум на що потрібно виділити буде гроші так це на паливо для техніки. І все... Ніяких захмарних мільйонів... Але ж це Україна... Тут на всьому потрібно нажитися.
Відповісти