Відомо, яке підприємство вивозило через «Ягодин» майже 40 тисяч медичних халатів

Відомо, яке підприємство вивозило через «Ягодин» майже 40 тисяч медичних халатів
На Волині 22 березня Служба безпеки України попередила спробу незаконного вивезення з країни масштабної партії товарів протиепідемічного призначення, заборонених урядом до експорту.

Правоохоронці зупинили на митному посту «Ягодин» Волинської митниці вантажівку, що прямувала до однієї із країн Євросоюзу. Під час митного огляду транспортного засобу виявили майже 40 тисяч медичних халатів з нетканого синтетичного волокна. Організатори оборудки намагалися вивезти продукцію за кордон, незважаючи на запроваджені урядом обмеження через епідеміологічну ситуацію в Україні. Вартість затриманої партії складає майже 42 тисячі євро.

Наразі ж відомо, яке підприємство намагалося вивезти медичні халати у час пандемії коронавірусу. Це – ТОВ «Фапомед Україна» (смт. Гоща, Рівненська область), яке займається пошивом спецодягу. Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду про арешт майна, оприлюдненій 1 квітня на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Суд наклад арешт на усі майже 40 тисяч медичних халатів, а також вантажний автомобіль DAF, яким здійснювали перевезення халатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чим це все закінчиться? Суди, апеляції, конфіскація і через рік нікому не потрібні ті халати. А зараз в період пандемії могли би послужити на благо лікарям.
Відповісти
З нашими продаджними судами винуватцям нічого не грозить .
Відповісти
Останні новини
Відомо, яке підприємство вивозило через «Ягодин» майже 40 тисяч медичних халатів
02 квітень, 2020, 10:22