Переможцем «Битви за випускний» стала школа-ліцей з Вінниці. ВІДЕО*

Переможцем «Битви за випускний» стала школа-ліцей з Вінниці. ВІДЕО*
У першій в українській історії акції «Junior School-battle» взяли участь більше 12 000 школярів з 515 загальноосвітніх шкіл.

Головний приз - 25 000 гривень на проведення грандіозного випускного вечора, отримала школа-ліцей № 7 з Вінниці, учні якої у фіналі акції найбільш переконливо довели журі унікальність своєї школи.

Національна акція «Junior School-battle» («Битва за випускний») стартувала 1 жовтня 2012 року. Її організатором стала національна освітня програма фінансової грамотності «ЮніорБанк». Перевірити фінансову грамотність школярів допомогли не іспити або тести, а активна участь в програмах «ЮніорБанку» і користування пластиковою карткою Юніора.

«Взяти участь в акції і перемогти могла будь-яка школа, державна чи приватна, міська чи сільська. Головна мета «Junior School-battle» - допомогти дітям навчиться користуватися банківськими послугами ще в школі», - каже керівник «ЮніорБанку» Тетяна Дашевська.

У фінал конкурсу вийшли 10 шкіл, учні яких краще за інших розбираються в банківських питаннях. Відтак у них була оформлена найбільша кількість карт.

А результат «битви» вирішило творче завдання: школи-фіналісти розмістили на сайті конкурсу «Junior School-battle!». Оригінальну відео-історію на тему «Чим унікальна наша школа». На думку журі, до складу якого увійшли банкіри і відомий український музикант Кузьма Скрябін, найкраще впоралися із завданням саме вінницькі хлопці.

«Ми вибрали такий трохи жартівливий формат ролика, який показує кращі сторони нашого ліцею та його випускників», - каже 11-класник школи-ліцею № 7 Віктор Пашинський.

Учні цієї вінницької школи вже давно не носять до школи готівку - розплачуватися за обіди і і ставити відмітку на уроках допомагає карта Юніора, про що старшокласники ліцею та розповіли у своєму ролику.



Також в рамках «Junior School-battle» відбулося змагання і в «особистому» заліку - школярі, які привели до школи фінансової грамотності «ЮніорБанк» найбільше своїх друзів, отримали iPod.

Довідка

Сьогодні в національній програмі фінансової грамотності «ЮніорБанк» вже більше півмільйона учасників, які не тільки можуть користуватися «дорослими» банківськими послугами, а й безкоштовно навчатися в юніорській бізнес-школі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переможцем «Битви за випускний» стала школа-ліцей з Вінниці. ВІДЕО*
17 червень, 2013, 08:49