Помер керівник луцького відділення «Київстару»

Помер керівник луцького відділення  «Київстару»
У Луцьку помер директор луцького відділення львівської філії ЗАТ "Київстар ДЖ.ЕС.ЕМ." Микола Косенко.

Про це у Facebook написав Віктор Гальчинський.

"Відкладаю все і вирушаю до Луцька, щоб провести в останню дорогу велику Людину, керівника Луцького відділення "Київстар" Миколу Тихоновича Косенка. Він помер сьогодні вранці, не полишаючи роботу. Це була надзвичайна людина - і не лише тому, що в 74 роки успішно керувала обласним відділенням провідного телеком-оператора", - повідомив він.

"Микола Тихонович пройшов надзвичайно цікавий життєвий шлях - це і керівна робота в Луцьку в радянські часи, і робота "промисловим" заступником голови Волинської облдержадміністрації, і велика політика ... Всі проекти, які курував Микола Тихонович, були спрямовані на благо його рідної Волині та Луцька. Лише завдяки його наполегливості були збудовано чимало об'єктів, без яких нині не може обійтися Луцьк та Волинь.

Ми всі вчилися на Вашому досвіді. Вчилися самовіддано працювати на результат, дипломатично, але жорстко вирішувати нагальні питання, вчилися відповідати за те, що робимо. Нам усім не буде Вас вистачати. З Богом спочивайте. Вічная пам'ять", - висловився Гальчинський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Справді Миколу Тихоновича завжди кидали на прорив, бо знали, що він зробить. Хоч в начальстві ходив, але людиною жив з простою душею. Царство йому Небесне!
Відповісти
Царство йому Небесне!
Гарна і порядна була людина!
Відповісти
Спочивайте з Богом!
Відповісти
Останні новини
Помер керівник луцького відділення «Київстару»
17 червень, 2013, 11:58