Автор скандального трафарету з Януковичем просить допомоги

Автор скандального трафарету з Януковичем просить допомоги
Громадський активіст Володимир Никоненко, який створив трафарет із зображенням Віктора Януковича з червоною цяткою, може раніше вийти на волю.

Нині він відбуває покарання в Конотопській трудовій колонії, звідки й звернувся з листом до всіх громадян з проханням допомогти, - пише Газета.ua.

Хлопець пише, що у разі, якщо знайдеться установа в Києві, яка буде згодна офіційно взяти його на роботу, він вийде на волю вже в серпні місяці. Установа має написати заяву, в якій зобов’язується взяти його до себе і протримати його до кінця терміну, на який засудили хлопця, пише Gazeta.ua.

«Всім по привіту. Друзі, хочу поділитися з вами невеликим траблом. Ось сиджу я зараз на зоні, дали мені рік. Через півроку мене можуть випустити достроково, якщо буду себе добре поводити. Але є змога звалити із застінок раніше — це піти за так званими «процентами». Суть в тому, що якщо знайдеться контора чи підприємство, яке захоче взяти на роботу колишнього зека, тобто, мене, то мене випустять уже в серпні. Питання лише в тому, кому потрібен відповідальний, працелюбний та енергійний співробітник у місті Києві?», - написав він.

Довідка


Володимиру Никоненку 25 років. Освіта незакінчена вища. До ув’язнення навчався на 4му курсі КНЕУ по спеціальності маркетолога. Відслужив в армії у прикордонних військах.

Засуджений 14 січня Зарічним судом до 1 року трудової колонії за нанесення графіті із зображенням Януковича з червоною плямою в лобі. 28 березня Апеляційний суд підтвердив вирок і з 12 квітня 2013 року перебуває в ув’язненні.

Після вироку такі ж графіті почали масово з’являтися по всій Україні, а також пройшов ряд мітингів на підтримку Сумських політв’язнів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чем карлякать бестолковые пропагандистские плакатики - займётся хоть работой, что--то своими собственными руками сделает. Трудотерапия вообще полезна, помогает дурь с бошки прогнать.
Відповісти
На дурь не схоже. Народу набрид такий лідер. Одні витрати на його утримання і нічого корисного.
Відповісти

Чтобы он писал , если бы с "цяточкой" пронесли по Сумам портрет его мамки ?!
Відповісти
Єто разве его мама деребанит бюджет,разве его мама привела к власти уголовное кодло и распродает Украину? Если нет,тогда скажи,чушок тупой,почему в Суммах нужно развесить трафарет его матери,а не єтого урки?
Відповісти
Сергей!Название города Сумы произошло от слова "сумка" :)
А нам сейчас везде мерещится "готивка"..желательно в "долярах"..
Его мама не научила чтить УК и Конституцию и отвечать за свои действия и ,при этом, искренне проливала слезы на суде...

А разве это не призыв к убийству!?
Давайте, в качестве психологического эксперимента, я ,по плохому самочувствию, поставлю на вашем портрете точечку в качестве третьего глаза и пронесу мимо окон вашей мамы или детей...
Какие трехъярусные эпитеты в этом случае я услышу из ваших благородных уст в свой адрес???


Відповісти
Ура! Кужель разрешит Никоненко ставить "цяточку" на своем портрете!!!
Відповісти
Останні новини
Автор скандального трафарету з Януковичем просить допомоги
17 червень, 2013, 13:30