Вдома чи в салоні: як заощадити на манікюрі*

Вдома чи в салоні: як заощадити на манікюрі*
У кожному салоні краси надають послугу манікюру. Вправні майстрині створюють просто «космічні» дизайни на нігтях клієнток – ефект котячого ока, розпис лаками, «бите скло», мікропил. Звичайно, що така краса коштує недешево. У цій статті, сумісно з експертами naomi24.ua, ми розповімо, як заощадити на манікюрі та зробити його самостійно.

Ціни на салонні процедури

Ціни на манікюр з покриттям нігтів гель-лаком відрізняються залежно від міста, престижу салону та кваліфікації майстра. Якщо у Луцьку така послуга коштує близько 300 гривень, то у Києві цінник сягає 800 гривень.

Зазвичай у вартість входить:

- Апаратний чи класичний манікюр
- Вирівнювання нігтьової пластини
- Покриття гель-лаком
- Дизайн

Якщо вам не по кишені дорогі процедури, чи ви втомилися підлаштовуватися від «віконечка» майстра, навчіться робити це самостійно, тим паче що у магазині гель лак недорого коштує.

Покриття гель-лаком вдома

Майже кожна дівчина вміє видаляти кутикулу, підкорочувати нігті та фарбувати їх звичайним лаком. Для салонного покриття потрібно лишень придбати додаткові матеріали. Жінкам-початківцям знадобиться стартовий набір з усім необхідним для манікюру. Такі комплекти продаються у спеціалізованих онлайн-крамницях як, наприклад, naomi24.ua.

Зазвичай у складі набору однофазні гель-лаки, для яких не потрібні база та топ, що значно спрощує домашню процедуру наведення краси.
Але є й професійніші комплекти з усіма компонентами:

- УФ-лампа з таймером для сушіння нігтів
- Базове і фінішне покриття (за наявності)
- Кілька відтінків кольорового гель-лаку. Але радимо відразу докупити ще кілька кольорів, аби робити щоразу різний манікюр
- Безкислотний щадний до нігтів праймер
- Баф
- Засіб для зняття гель-лаку тощо

Дівчатам, котрі хоч раз робили манікюр у салоні, знайомі всі ці прилади.

Скільки коштує набір для манікюру

Набір коштує дешевше, ніж купляти окремо кожний предмет. Економія складає 10% від вартості. Ціна деяких стартових наборів трохи більша за один сеанс манікюру в столиці. До того ж, усі компоненти підходять для роботи «у команді», адже іноді фінішне покриття може «конфліктувати» з лаком. Стартові набори відрізняються за наповненням та вартістю, тому кожна з вас може обрати оптимальний варіант.

Вдома треба мати пилки, манікюрні ножиці, ацетон для зняття лаку та інші дрібниці. Все це також можна придбати на naomi24.ua.

Як стати майстром для себе

Перший манікюр буде найскладнішим. Якщо сумніваєтесь у черговості використання засобів та кількості шарів лаку – передивіться повчальні відео та майстер-класи на YouTube. Або пройдіть онлайн-курс манікюру для себе. Їх також вистачає в інтернеті, як безкоштовних так і за досить приємну плату.

І, звичайно, практика. Не засмучуйтесь, якщо з першого разу не вийде «як у салоні»: з часом ви пристосуєтеся. Зате будете економити не одну сотню гривень на місяць, фарбувати нігті в улюблені кольори, які оберете самостійно, та у зручний для себе час.

Головне – якісно просушувати шари лаку у лампі. Тренувальний манікюр можна зробити подрузі, мамі, сусідці, але не забувайте про стерилізацію засобів після процедури. Також фахівці радять наостанок відвідати манікюрницю, аби уважно поспостерігати за порядком виконання процедури, запам’ятати та повторювати власними засобами для себе вдома.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.