Який матеріал обрати для оздоблення фасаду?*

Який матеріал обрати для оздоблення фасаду?*
З кожним роком кількість матеріалів, які використовуються для оздоблення зовнішніх стін будинків, комерційних приміщень, невпинно зростає. Разом з цим, покращуються їх експлуатаційні характеристики. Так, тепер без проблем можна придбати матеріали, які витримують перепади температур, різні види опадів, підвищену вологість та вплив ультрафіолету. Серед них: камінь штучного та природного походження, металевий сайдинг, керамограніт, панелі з пластику чи дерева, різні види штукатурки, і не тільки. Але який саме варіант обрати серед такого асортименту? Якщо ви шукаєте надійний та, водночас, економний матеріал, то гнучка цегла – ідеальне рішення для вас.

Якими перевагами володіє гнучка цегла?

• Привабливий зовнішній вигляд. За умов грамотного монтажу гнучка цегла на вигляд практично не відрізняється від звичайної. Навіть більше, асортимент гнучкої цегли вражає розмаїттям текстур та кольорів, завдяки чому її активно використовують не лише для оздоблення фасадів, а й для внутрішніх стін, камінів, димарів та грубок в приміщеннях різного призначення.
• Висока якість матеріалу. В процесі виготовлення гнучкої цегли провідні виробники використовують лише сертифіковані матеріали (кварцовий пісок, мармурова крихта, колірний пігмент), без додавання шкідливих компонентів. Завдяки цьому гнучка цегла «дихає», не поглинає вологи та не вигорає. До того ж, клеїти її можна як на саму стіну, так і на різні види утеплювачів.
• Простота монтажу. Гнучка цегла має легку вагу та добре піддається обробці. Для її укладання не потрібно спеціального обладнання чи навиків, а тому впоратися з цією роботою зможе практично кожен будівельник. Головне – дотримуватися рекомендацій, зазначених виробником.
• Доступна ціна. Незважаючи на те, що гнучка цегла виглядом нагадує традиційну, вартість першої значно нижча. До того ж, використання такого матеріалу дозволяє зекономити чимало коштів і на оздоблювальних роботах внутрішніх стін.
• Тривалий термін експлуатації. Якщо мова йде про якісну гнучку плитку від перевірного виробника, яка монтується на фасад з дотриманням усіх рекомендацій, то термін її експлуатації може сягати до 65 років.

Де можна придбати гнучку цеглу?

Сьогодні існує чимало компаній, які займаються реалізацією даного матеріалу. Однак, обираючи таку компанію, не забудьте поцікавитися наявністю гарантій від виробника та послуг доставки. Якщо мова йде про фахівців у своїй справі, то тут вам не просто запропонують товар, а й проконсультують з приводу асортименту гнучкої цегли, її характеристик, умов купівлі та можливостей економії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цегла, дім
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.