Яких вакансій стало більше через СОVID-19

Яких вакансій стало більше через СОVID-19
У Центрі зайнятості розповіли, яких вакансій побільшало з початку карантину, який ввели через поширення коронавірусу.

Про це повідомляє Громадське, посилаючись на начальницю управління надання послуг населенню Державного центру зайнятості Інну Бондіні.

«Зараз підвищився попит на працівників сфери охорони здоров’я, є вакансії медичних сестер, соціальних працівників, фельдшерів, лаборантів», — заявила вона.

За словами Бондіні, також є попит на продавців продовольчих товарів, сортувальників, касирів, поштових та підсобних працівників та водіїв.

«Також хочу зазначити, що з’явились вакансії охоронників і поліцейських. Крім того, затребувані працівники сільського і лісового господарства, адже починаються польові роботи», — додала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в Луцькому центрі зайнятості позбиралося одне хамидло, котре навчене лише сичати, в безробітному бачить ворога, котрий потурбував їх спокій: принесіть закордонний паспорт !я здам вас поліції ! в кожному пункті жирним штрафи за адмінвідповідальність..
Відповісти
Ага, тепер коли запахло жареним, то ніхто не хоче працювати в медсестрами в лікарні. А раніше, щоб влаштуватися на медсестру потрібно було принести 2 штуки баксів. Цікаво, а коли минеться вірус, то ті хотропопі медсестри і лікарки повертаються з лікарняних і їх в першу чергу влаштують а нових позвільняють? Чи як?
Відповісти