Біоревіталізація: подаруйте своїй шкірі нове життя*

Біоревіталізація: подаруйте своїй шкірі нове життя*
Яка косметологічна проблема хвилює абсолютно всіх жінок у світі? Безперечно, це старіння шкіри. Жодна жінка не хоче, щоб її шкіра старіла. Проте це природній процес. Але проти нього є дієва зброя. Це процедура біоревіталізації, яка стала сьогодні дуже популярною серед жінок всього світу. У косметології є різні препарати для біоревіталізації, за допомогою яких здійснюється ця процедура. Спільними для всіх препаратів є такі складники, як гіалуронова кислота і полінуклентиди. Про суть процедури біоревіталізації читайте далі у статті.

В чому суть біоревіталізації?

Процедура біоревіталізації спрямована на омолодження шкіри за допомогою впливу препаратів на глибокі шари дерми. Під час цієї процедури під шкіру вводять препарати на основі вищезгаданої гіалуронової кислоти й полінуклеотидів. Ці речовини відновлюють структуру шкіри, починаючи із її найглибших шарів. При цьому шкіра активно зволожується, у ній нормалізуються всі обмінні процеси. Як наслідок - усі дрібні зморшки зникають, а глибокі стають набагато меншими. Покращується загальний стан шкіри, яка стає підтянутою, зволоженою і світлою.

Таким чином, біоревіталізація, крім глибокого омолоджувального результату, має також лінфтинг-ефект. Біоревіталізація подарує шкірі нове життя.

Який влив на шкіру мають полінуклеотиди й гіалуронова кислота?

Гіалуронова кислота є у шкірі людини від народження. Вона виконує дуже важливу функцію - підтримує водний баланс. Таким чином шкіра гладенька і свіжа. Чому ж з'являються зморшки? Тому, що кількість гіалуронової кислоти з віком зменшується. Відповідно, шкіра стає обезводженою, і тому на ній з'являються зморшки. За допомогою процесу біоревіталізації у шкіру вводять гіалуронову кислоту, ідентичну за складом до тієї, яка знаходиться у шкірі від природи. Відповідно, шкіра омолоджується, зволожується і виглядає свіжою й підтягнутою.

Яку функцію виконують полінуклеотиди? Потрапляючи у глибокі підшкірні шари, полінуклеотиди стимулюють вироблення гіалуронової кислоти й колагену. Шкіра також зволожується, її колір стає світлішим. Шари шкіри ущільнюються, внаслідок чого зникають зморшки. Також за допомогою полінуклеотидів налагоджується процес регенерації клітин. Тому полінуклеотиди, як і гіалуронова кислота, роблять шкіру сяючою і красивою.

Де можна придбати препарати для біоревіталізації? Для цього звертайтеся в компанію TOTIS. Не чекайте - подаруйте своїй шкірі нове життя за допомогою процедури біоревіталізації.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Біоревіталізація: подаруйте своїй шкірі нове життя*
09 березень, 2020, 07:47