Пелетс - ідеальне рішення для ефективної риболовлі*

Пелетс - ідеальне рішення для ефективної риболовлі*
Пелетс – одна з найкращих наживок для ловлі риби, а особливо карпів, товстолобів та форелі. Він являє собою спеціальний рибний корм у гранулах з добавками речовин, які служать приманкою під час ловлі риби. Купити якісний пелетс по доступній ціні можна на сторінці https://ccbaits.com.ua/pellets/. Перевірений товар в великому асортименті виготовляє та реалізує компанія CCBAITS, фахівці допоможуть визначитись з потрібним товаром та якнайкраще підібрати його під індивідуальні побажання.

Особливості пелетсу для риболовлі

Гранульований корм, який використовується для рибалки відрізняється між собою за такими параметрами:

• склад – в нього можуть входити різноманітні компоненти багаті білком, вітамінами та різноманітними поживними речовинами;
• ароматизатори – вони відповідають за реакцію риби на появу гранул у воді, завдяки яскравому запаху риба швидко помічає прикорм та ведеться на наживку;
• розмір гранул – вибір цього параметру напряму залежить від задач, які ставить перед собою рибалка;
• швидкість розчинення у воді – швидкорозчинний використовується в більшості випадків для приманки риби до місця ловлі, довгограючий більш підходить для наживки, так як має здатність довгий час не розчинятись у воді і добре фіксується на гачку вудки.

Завдяки використанню пелетсу ймовірність щедрого улову під час рибалки збільшується в декілька разів. Більше не потрібно їхати додому з рибалки без улову і шукати причин своєї невдачі, гранули яскравим запахом та смаковими якостями допоможуть приманити рибу до місця лову, а дальше вже справа за рибалкою.

Використання пелетсу для риболовлі

Використовувати пелетс можна без спеціальних знань. Для його ефективності перед рибалкою необхідно висипати гранули в глибоку ємкість та залити їх водою. Після того як вони набухнуть злити повністю залишки води та можна використовувати їх в якості наживки. Щоб формувати кульки та зачіпати їх на гачок варто замочувати гранули за декілька годин до запланованої рибалки на півгодини, після того як вони набухнуть щільно придавити покришкою. Сформується щільна маса, яку потім можна формувати в кульки та використовувати для фіксації на крючок вудки.

Найкраще на пелетс клює карп, форель, товстолоб, білий амур, карась, його також можна використовували і для ловлі інших мирних видів риби, для хижих такий вид наживки не підійде. Ефективність доказана вдалими уловами професійних рибалок та початківців але багато в чому залежить від температури та хімічного складу води, сезонності.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пелетс - ідеальне рішення для ефективної риболовлі*
09 лютий, 2020, 22:38